Topgal Rucsac pentru elevi TOPGAL - ROTH 18037 B (ROTH 18037 B)

0 Recenzii

Topgal Rucsac pentru elevi TOPGAL - ROTH 18037 B (ROTH 18037 B)

Availability: In Stock
de la 339.50 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Rucsac atât pentru fete cât și pentru băieți potrivit pentru elevii mici dar și pentru cei mari 

  • potrivit pentru clasele primare, anii de liceu, dar fără nici o problemă se pot bucura de el și studenții.
  • Partea din spate întăriță și căptușită 
  • Bretelele sunt ajustabile și rucsacul are și curea de piept.


Rucsacul cu 2 compartimente din colecția ROTH vine după un an de pauză cu un design complet nou! În plus față de un design excelent, acesta oferă în plus două buzunare frontale, într-o imprimare nouă. Este potrivit pentru domnișoareledin clasele primare, dar și pentru elevi de liceu și de facultate.

Compartimentul din spate al rucsacului este cel mai spațios. Aici găsiți un buzunar căptușit pentru notebook până la o dimensiune maximă de 15,4 ", care este fixat cu o curea cu scai. Atunci când nu aveți laptopul cu dumneavoastră în acest compartiment puteți depozita manualele , caietele sau orice rechizite aveți nevoie. Pe acest buzunar căptușit este atașat un buzunar de plasă mai mic cu fermoar care este potrivit pentru lucrurile mai mărunte sau pentru telefon mobil. Camera frontală este mai îngustă, care oferă loc pentru alte rechizite școlare necesare. Pe partea laterală a rucsacului, găsiți buzunar cu fermoar pentru lucrurile mai mărunte iar pe partea cealaltă a rucsacului găsiți un buzunar de plasă potrvit pentru sticla cu apă. Datorită bretelelor și curelei de piept, rucsacul se fixează foarte bine, astfel încât să nu cadă chiar dacă sunteți nevoi să fugiți să prindeți autobuzul. Elementele reflectorizante găsiți pe toate părțile laterale ale rucsacului - față , laterale dar și pe bretele.

Partea din față a rucsacului oferă două buzunare cu fermoar mai mici. Sunt ideale pentru caserola cu mâncare și pentru penarul în același design cu rucsacul ETUE 18037 B .  

Ceva extra:  

  • mâner pentru transportul rucsacului în mână
  • elementele reflectorizante decente dar vizibile
  • rezistent la ploaie
  • partea de jos a rucsacului este din material solid TOPDURA 

Greutate: 1,26 kg 
(fără accesorii) 

Dimensiuni: 44 x 21 x 30 cm 
(înălțime x adâncime x lățime) 

Material utilizat: 100% poliester
Capacitate de încărcare: 9,00 kg

3cheaps - compară prețuri pentru Topgal Rucsac pentru elevi TOPGAL - ROTH 18037 B (ROTH 18037 B)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Topgal
Meniu