Tricomserv JETD 110/100

0 Recenzii

Tricomserv Hidrofor cu pompa de adancime, cu ejector, Economy JETD 110/100, 110 W (350310)

Availability: In Stock
de la 960.56 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

Hidrofoarele de adancime cu pompe Economy JETD 110/100 cu carcasa de fonta asigură menţinerea sub presiune permanentă a apei intr-o reţea de conducte pentru alimentarea cu apă a unei clădiri, a unei ferme sau pentru irigaţii mici.
Utilizarea hidrofoarelor cu pompă de adncime sunt recomandate in cazurile in care oglinda apei se află la o adancime mai mare de 7 m. Prin menţinerea in rezervorul hidroforului a unei perne de aer se asigură in vas o rezervă de apă sub presiune, fără ca motorul pompei să lucreze continuu. Temperatura mediului ambiant in care se instalează hidroforul poate fi intre +5 C si +40 C, cu umiditatea maximă a aerului 80 % la 20 C. Temperatura maximă a lichidului vehiculat este 35 C Se utilizează sub acoperiş, in spaţii ferite de acţiunea radiaţiei solare directe şi a precipitaţiilor atmosferice. Nivelul presiunii acustice măsurat conform STAS ISO 1680/2-91 este sub 75 dB(A) Construcţie Hidrofoarele cu pompă de adancime sunt compuse din: Electropompă de adancime cu carcasă de fontă; Ejector; Vas de presiune ; Racod cu 5 căi; Presostat; Manometru; Furtun antivibrant; Cablu de alimentare. Pompa este etanşată mecanic la arbore cu o presetupă (grafit / ceramică ). Funcţionarea electropompei fără apă duce la deteriorarea presetupei. Vasul de presiune are o membrană de cauciuc alimentar intre apă şi perna de aer. Motorul este motor asincron monofazat cu rotorul in scurt-circuit, cu răcire cu aer. Principiul de funcţionare I n vasul de presiune şi in reţeaua utilizatorilor apa este menţinută sub presiunea pernei de aer.  Această presiune variază intre valorile delimitate de presostat şi este menţinută intre aceste valori de electropompă, care intră in funcţiune şi se opreşte la comanda presostatului.  Perna de aer se crează pompnd aer in vas prin supapa aflat la unul din capetele vasului.  Presiunea iniţială a aerului din vas (măsurată la supapa de aer) trebuie să fie aproximativ 1,5 bar. Perna de aer are rol de a permite acumularea unei cantităţi de apă in rezervor, care poate fi consumată fără ca pompa să intre in funcţiune. Această cantitatea se acumulează de fiecare dată in rezervor, după inchiderea tuturor consumatorilor, pană la oprirea pompei. Pompa ara o construcţie specială,  ejectorul fiind montat in punctul de absorţie după de sorb. Electropompa şi ejectorul sunt legate cu două conducte cu secţiuni diferite, una de absorţie (cu secţiunea mai mare) şi una de recirculare (cu secţiunea mai mică). O parte din apa vehiculată se recirculă prin ejector şi pe principiul tubului VENTURI, asigură o adancime de aspiraţie  pană la 20; 40 şi 49 m, Parametrii:Domeniu de reglaj presostat  1 ÷   5 bar Presiune de reglaj din fabricaţie: -Pornirea pompei la Pmin = 1.4 bar -Oprirea pompei la Pmax = 2.8 bar Volumul vasului de hidrofor... 100 litriHidrofor Tricomserv JETD 110/100: JETD 110 100, JETD110100, JETD 110/ 100

3cheaps - compară prețuri pentru Tricomserv JETD 110/100

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Tricomserv
Meniu