Trimar Sfesnic sticla verde Kensington Trimar Stencil 15 cm (50100132)

Trimar Sfesnic sticla verde Kensington Trimar Stencil 15 cm (50100132)

Availability: In Stock
de la 15.42 RON loading...

yalco.ro
loading...

Sfesnic sticla verde Kensington Trimar Stencil 15 cm Momentele speciale devin mai calduroase atunci cand sunt acompaniate de lumina  lumanarilor Realizat din sticla verde cu decoratiuni, si avand forma unei cupe suportul de lumanare poate pastra in bratele sale o lumanare ce va bucura intreaga camera cuaromeles ale  relaxante si imbietoare . Dimensiuni: 10.5x15 cm;     Stilul Stencil este o modalitate de a personaliza si a adauga stil mobilerului din lemn, oferind spatiului dumneavoastra un aer proaspat si delicat perfect pentru momente de relaxare si de liniste. Stilul Stencil se caracterizeaza prin posibilitatea de a aplica tipuri de sabloane, peste aproape orice finisaj, iar limita este data doar de imaginatia dumneavoastra. Provocarea este de a desena piese de mobilier, precum comode, masute, oglinzi, rame foto, intr-un mod cat mai placut, astfel incat sa va ofere un spatiu de relaxare, in care sa va simtiti deosebit, si in acelasi timp sa ofere personalitate acestuia.     Trimar  reprezinta echilibrul excelent intre calitate, stiluri de design, estetica si preturi. Colectiile din brandul Trimar sunt apreciate atat pentru diversitatea de stiluri pe care le ofera, cat si pentru experientele emotionale puternice pe care le provoaca: prin folosirea unor elemente decorative si de design, prin imbinarea culorilor creeaza acel sentiment placut de acasa. Prin toate colectiile sale, brandul Trimar reuseste sa inlesneasca capacitatea de a crea echilibru, armonie, frumusete care sa fie apreciate de toata lumea pentru  gustul şi farmecul cu care au fost create.   Brandul Trimar,  a carui poveste incepe in urma cu 23 de ani, fiind conceput de Yalco Grecia,  a crescut de la an la an, fiind un succes atat pe piata locala, cat si pe piata internationala. Creativitatea nelimitata, pasiunea, functionalitatea, dezvoltarea continua si imaginatia sunt ingredientele cheie pentru dezvoltarea Trimar ca brand actual cu linii retro, care inspira autenticitate adaptata nevoilor si cerintelor contemporane .   Mai multe informatii despre produse, cat si despre brandul Trimar puteti gasi in articolul: Decoreaza casa cu produse Trimar

3cheaps - compară prețuri pentru Trimar Sfesnic sticla verde Kensington Trimar Stencil 15 cm (50100132)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Trimar
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu