Trust GXT 668 Tytan 2.1 (22328)

0 Recenzii

TRUST Boxe TRUST GXT 668 Tytan 2.1 Soundbar Speaker Set (22328)

Availability: In Stock
de la 415.72 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

Soundbar gaming 2.1 Trust GXT 668 Tytan, Negru

Alegeti o experienta a sunetului completa cu setul de boxe tip bara de sunet Trust GXT 668 Tytan 2.1. Puterea acestui gigant de sunet vorbeste prin PC, televizor sau consola. Conectati setul la media preferata si veti auzi si simti sunetele la un nivel perfect. Spuneti adio experientei mediocre a sunetului si alegeti puterea!

Amplificati sunetele Puterea de 120 W va umple incaperea cu un sunet profund. Bara de sunet este echipata cu o intrare optica pentru sunet digital de inalta calitate, cu 4 boxe integrate. Subwooferul din lemn asigura explozia sunetului si intensifica experienta de joc. Veti da pe spate pe oricine cu acest motor intens de sunet.

Control perfect GXT 688 se livreaza cu o telecomanda pentru reglarea setarilor in functie de preferinte. Comutati cu usurinta egalizatorul cu setarile predefinite de la modul normal la muzica, jocuri sau film. Reproducerea sunetului este acum setata la perfectiune pentru activitatea dvs. Relaxati-va si bucurati-va de muzica, jocurile si filmele preferate.

Design functional Sunetul este completat de un design rafinat. Trust GXT 668 cu iluminat pulsatil LED pe subwoofer, este construit pentru a se potrivi cu usurinta sub orice ecran PC sau la orice configuratie de consola. Fie ca va uitati la televizor sau va jucati pe PC sau pe consola, poate fi conectat orice dispozitiv cu o iesirea optica (SPDIF) sau mufa de 3,5 mm.

Gestionare inteligenta a energiei: Boxele intra automat in mod stand-by daca nu se utilizeaza 60 de minute. Pentru asigurarea redarii neintrerupte, se va activa automat. Gestionarea inteligenta a energiei poate fi oprita daca puterea maxima este necesara in mod constant.

- Economisiti spatiu pentru boxe cu intrare optica pentru sunet digital de inalta calitate; - Bara de sunet cu 4 difuzoare integrate: se potriveste sub monitorul PC-ului sau sub ecranul TV; - Egalizator cu setari predefinite (normal, muzica, joc, film); - Putere de varf de 120 W (60 W RMS); - Subwoofer din lemn cu iluminare LED pulsatoriu; - Gestionarea inteligenta a alimentarii: intra in regim de asteptare atunci cand nu este utilizata.

Proiector audio Trust GXT 668 Tytan 2.1 (22328): GXT 668 Tytan 2 1 22328, GXT668Tytan2122328, GXT 668 Tytan 2.1 ( 22328)

3cheaps - compară prețuri pentru Trust GXT 668 Tytan 2.1 (22328)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Trust
Intrare audio digitala (Optica)
Da
Intrare audio digitala (Coaxial)
Nu
Intrare audio analogica
Da
Telecomanda
Da
Intrare audio digitala (Optica)
Da
Intrare audio digitala (Coaxial)
Nu
Intrare audio analogica
Da
Telecomanda
Da
Meniu