3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Under Armour COLDGEAR RUN TIGHT Bărbați

0 Recenzii

Under Armour COLDGEAR RUN TIGHT Bărbați

Availability: In Stock
de la 349.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Under Armour COLDGEAR RUN TIGHT Bărbați. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Colanții de alergare pentru bărbați, realizati din două straturi Under Armour COLDGEAR RUN TIGHT au o suprafață interioară periată pentru a menține căldura, iar stratul exterior elimină umezeala și se usucă rapid. Compresia reduce oboseala musculară și accelerează regenerarea. Materialul folosit evacuează transpirația și previne apariția mirosurilor neplăcute. Tehnologia 4-way stretch oferă o mobilitate bună în toate direcțiile a acestui articol de îmbrăcăminte. Talia elastică este dotată cu șnur pentru ajustare. Cele trei buzunare, situate în partea din spate sunt o condiție. În plus dispun de elemente foarte reflectorizante pentru siguranță sporită în condiții cu lumină redusă. Partea de jos cu fermoar.

3cheaps - compară prețuri pentru Under Armour COLDGEAR RUN TIGHT Bărbați

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Under Armour
Meniu