3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Under Armour MK1 SS EU SMU barbati albastru M

0 Recenzii

Under Armour MK1 SS EU SMU barbati albastru M

Availability: In Stock
de la 176.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Under Armour MK1 SS EU SMU barbati albastru M. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Tricoul de bărbați Under Armour MK1 SS EU SMU, cu mâneci scurte este confecționat din material rezistent Heatgear, care este adecvat pentru toate activitățile sportive. Tehnologia MTS stimulează evacuarea transpirației la suprafața materialului, ceea ce duce la rapida sa uscare. Model original, care oferă libertate maximă de mișcare și care datorită tehnologiei care previne dezvoltarea bacteriilor care produc miros neplăcut, garantează prospețime de durată. Construcția spatelui este prevăzută cu panouri mesh, foarte plăcute la atingere, care cresc ventilația și sprijină eliminarea excesului de căldură. Aspect simplu cu logo mare Under Armour pe piept.

3cheaps - compară prețuri pentru Under Armour MK1 SS EU SMU barbati albastru M

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Under Armour
Meniu