3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Vents Baterie racire cu apa Vents OKW 400x200-3 (OKW 400x200-3)

0 Recenzii

Vents Baterie racire cu apa Vents OKW 400x200-3 (OKW 400x200-3)

Availability: In Stock
de la 2,879.52 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Vents Baterie racire cu apa Vents OKW 400x200-3 (OKW 400x200-3). Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Baterie de racire cu apa Vents OKW 400х200-3, dimensiuni tubulatura rectangulara 400х200 mm, 3 randuri de tuburi
Baterie de racire cu functionare pe apa Vents OKW 400х200-3, special proiectata pentru racirea aerului de admisie din sistemele de ventilatie si climatizare cu tubulatura rectangulara. Bateria de racire este echipata cu un separator de picaturi si o tava de scurgere pentru colectarea si indepartarea condensului.  Caracteristici:
Poate fi montata, in sistemele de ventilatie si climatizare, prin intermediul conexiunii de tip flansa. Este recomandat instalarea coolerului in plan orizontal pentru a permite drenarea condensului si sa asigure o distributie uniforma a aerului pe intreaga latime a sectiunii transversale. Filtru de aer trebuie instalat in partea frontala a coolerului, pentru a proteja echipamentul de ventilatie si climatizare de praf si mizerie. Coolerul este recomandat sa fie instalat in pozitie orizontala pentru a permite fluxului de aer o distributie uniforma pe intreaga latime a sectiunii transversale; Coolerul poate fi instalat in partea frontala sau dorsala a ventilatorului. In cazul in care este instalat in spatele ventilatorului este recomandat ca distanta dintre cooler si ventilator sa fie de 1 - 1.5 m. Pentru a functiona la parametrii optimi, coolerul trebuie sa fie amplasat pe coloana principala de ventilatie. Apa de condens trebuie se elimina cu ajutorul unui sifon. Inaltimea sifonului este direct proportionala cu presiunea totala a ventilatorului.  Fabricata in Ucraina!
Garantie: 2 ani.

Galerie

3cheaps - compară prețuri pentru Vents Baterie racire cu apa Vents OKW 400x200-3 (OKW 400x200-3)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Vents
Meniu