WT Panou solar fotovoltaic monocristalin 50W ITS (CL-50M)

WT Panou solar fotovoltaic monocristalin 50W ITS (CL-50M)

Availability: In Stock
de la 275.00 RON loading...

panourisolare365.ro
loading...

Panou solar fotovoltaic monocristalin 50W Tip panoul: ITechSol 50-36M Modulul solar monocristalin cu o putere nominală de 50 WP este potrivit, deoarece are tensiunea joasă nominală de 17,5 V, pentru funcționarea autonomă. Modulul solar este format din mai multe straturi laminate. În partea din spate este un plastic protector de culoare albă, o folie cu adeziv pe ambele fețe, iar pe cealalta parte a panoului, din nou, o foaie protectoare cu adeziv față-verso și apoi o suprafață de sticlă călit special. Componentele individuale sunt presate împreună sub presiune și temperatură inalta. Astfel, partea din spate și din față la pătrunderea umezelii sunt foarte bine protejate. În plus, panourile solare au în ramele lor de aluminiu o umplutura în formă de U siliconat, care împiedică pătrunderea umezelii. Alte avantaje: Cutia de joncțiune conține diode bypass pentru a preveni pierderile de putere la umbrire parțială. Modul solar este fabricat de catre lideri in industria fotovoltaica, are certificari internationale de calitate, siguranță și performanță Gradul ridicat de fiabilitate garanteaza excelenta performata (0 / + 5 Wp) Producția a fost realizată în conformitate cu standardele sistemului de management al calității ISO 9001 Aspect foarte frumos, durabilitate optimă și instalare ușoară Aceste modulele solare sunt utilizate chiar si în cazuri în care condițiile de mediu sunt aspre, cum ar fi: în autostrăzi, iluminat stradal cu LED-uri, aplicații de coastă in solutii de telecomunicații din Spania, solutii marine, garduri electrice, etc…. Caracteristici electrice*: Putere nominala (Pmax) [W]: 50W (+5%) Tensiune la Pmax (Vmp) [V]: 17,5 Curent la Pmax (Imp) [A]: 2.86 Tensiune circuit deschis (Voc) [V]: 21.6 Curent de scurtcircuit (Isc) [A]: 3.23 Tensiunea maxima a sistemului (V): DC1000V (TUV) 600V(UL) *conform STC (Standard Test Conditions) Alte caracteristici: Temperatura de operare: de la -40 la +85°C Panou frontal: sticla securizata 3,2 mm TÜV (2Pfg1169:2007), UL 4703, UL 44 4.0 Cadru: aluminiu anodizat Cutie de jonctiune: IP65, cu cablu + si -, mufe MC4 Diode: diode bypass Dimensiuni: 580 x 670 x 35mm Greutate: 5.0 kg Certificare: CE, ISO, ROHS Garantie: 2 ani

3cheaps - compară prețuri pentru WT Panou solar fotovoltaic monocristalin 50W ITS (CL-50M)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
WT
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu