Whistler GT-438Xi

Whistler Detector de radar WHISTLER GT-438Xi

Availability: In Stock
de la 529.00 RON loading...

upcar.ro
loading...
cel.ro
loading...
store.falcon.ro
loading...
gps-auto.ro
loading...
artero.ro
loading...
carsound.ro
loading...
vexio.ro
loading...
pcone.ro
loading...
auto-sound.ro
loading...

11 benzi radar/laser. Receptie 360 grade. Receptie Pulse (Instant-On). Display OLED. Tonuri selectabile Tehnologie adaptata noilor aparate radar
Aparatele radar din dotarea Politiei Rutiere emit un semnal care are traiectoria pe o anumita banda de emisie si pe o anumita frecventa, banda K in cazul Romaniei, acestea functionand in baza efectului Doppler. Astfel, atunci cand un autovehicul in miscare se afla in directia semnalului, el reflecta unda emisa de catre radar, unda care se va intoarce catre sursa cu frecventa schimbata, in functie de viteza de deplasare a autovehiculului.
Detectoarele capteaza si analizeaza semnale, identificandu-le pe cele emise de radar, urmand ca apoi sa emita avertizari vizuale si acustice din ce in ce mai intense, in functie de distanta fata de sursa.
Tehnologia detectoarelor a evoluat de la componente discrete (rezistente, tranzistori, condensatori) la circuite specializate, miniaturale, asigurand astfel o mai mare acuratete si promptitudine in detectie. Recent, detectoarele au fost adaptate noilor tehnologii, fiind prevazute cu receptoare GPS si filtre care sa reduca sau sa elimine alertele false.
Astfel, detectorul de radar portabil Whistler GT-438Xi vede noile radare si pistoale laser de la distanta putand capta semnalele laser, dar si semnalele emise instant de catre pistoalele radar care monitorizeaza viteza de deplasare.

Prevenirea accidentelor de circulatie
Rolul detectoarelor de radar este de preventie si nu de incurajare a condusului peste limita legala de viteza. Folosirea detectorului de radar Whistler GT-438Xi contribuie la reducerea numarului de amenzi si la prevenirea accidentelor, mentinand starea de atentie a soferului in trafic. Whistler este unul dintre cei mai importanti producatori din domeniul sistemelor electronice de ultima generatie si al sistemelor de detectare a radarelor. De-a lungul anilor, Whistler a inovat si a brevetat tehnologii noi, ceea ce a condus la realizari si performante de top. Eforturile sustinute de imbunatatire permanenta a tehnologiilor utilizate, precum si designul inovativ  asigura produse de inalta performanta, usor de utilizat si la preturi competitive.
Tip detector
Portabil
Detectie dispozitive radar
Da
Detectie dispozitive laser
Da
Alerte audio
Da
Functii programabile
Selectie benzi
Da
Indicatie de functionare
Da
Mod intunecat
Da
Radar de siguranta (SWS)
Da
Tonuri
Da
Sensibilitate mod city
Da
Autotestare
Da
Mod VG-2
Da
Banda Ka
Da
Laser ID
Da
Laser segment L1
Da
Laser segment L2
Da
Laser segment L3
Da
Laser segment L4
Da
Laser segment XR
Da
Luminozitate
Da
POP
Da
Mod economisire baterie
Da
TFSR
Da
FDSR
Da
Periscoape de avertizare
Da
Benzi detectie
Benzi selectabile
Da
Banda X
10.525 GHz ± 25MHz
Banda K
24.150 GHz ± 100 MHz
Banda Ka extinsa
33.4 GHz - 36,0 GHz
Banda Ka ingusta
34.000GHz si 34.300GHz
POP
Da
VG-2
Da
Laser
800 - 1000 nanometri
Receptor radar
Laser
Da
Control sensibilitate
Highway
Da
City / City 1 / City 2
Da
Display
Display
OLED
Culoare display
Albastru
Reglare luminozitate
Da
Mod Dark (Intunecat)
Da
Autocalibrare
Circuit de autotestare
Da
Alte caracteristici
Alimentare
12 V
Instalare
Portabil
Dimensiuni (cm)
19.5x15x5.5

Detector radar Whistler GT-438Xi: GT 438 Xi, GT438Xi, GT 438Xi, GT-438 Xi

3cheaps - compară prețuri pentru Whistler GT-438Xi

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Whistler
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu