Whistler GT-468GXi

Whistler Detector radar GT-468GXI (GT-468GXI)

Availability: In Stock
de la 838.95 RON loading...

store.falcon.ro
loading...
cel.ro
loading...
geparo.ro
loading...
artero.ro
loading...
vexio.ro
loading...
pcone.ro
loading...

Detector de radar Whistler GT-468GXi
Tehnologie adaptata noilor aparate radar
Aparatele radar din dotarea Politiei Rutiere emit un semnal care are traiectoria pe o anumita banda de emisie si pe o anumita frecventa, banda K in cazul Romaniei, acestea functionand in baza efectului Doppler. Astfel, atunci cand un autovehicul in miscare se afla in directia semnalului, el reflecta unda emisa de catre radar, unda care se va intoarce catre sursa cu frecventa schimbata, in functie de viteza de deplasare a autovehiculului.
Detectoarele capteaza si analizeaza semnale, identificandu-le pe cele emise de radar, urmand ca apoi sa emita avertizari vizuale si acustice din ce in ce mai intense, in functie de distanta fata de sursa.
Tehnologia detectoarelor a evoluat de la componente discrete (rezistente, tranzistori, condensatori) la circuite specializate, miniaturale, asigurand astfel o mai mare acuratete si promptitudine in detectie. Recent, detectoarele au fost adaptate noilor tehnologii, fiind prevazute cu receptoare GPS si filtre care sa reduca sau sa elimine alertele false .
Astfel, detectorul de radar portabil Whistler GT-468GXi vede noile radare si pistoale laser de la distanta putand capta semnalele laser, dar si semnalele emise instant de catre pistoalele radar care monitorizeaza viteza de deplasare.
Prevenirea accidentelor de circulatie
Rolul detectoarelor de radar este de preventie si nu de incurajare a condusului peste limita legala de viteza. Folosirea detectorului de radar GT-468GXi contribuie la reducerea numarului de amenzi si la prevenirea accidentelor, mentinand starea de atentie a soferului in trafic.
Vede noile radare si pistoale laser de la distanta
Detectorul Whistler GT-468GXi identifica de la distanta toate dispozitivele de radar din Romania, acesta functionand in banda K, similar cu aparatele de detectare.
Pentru detectia laser cat mai exacta, detectorul permite selectarea segmentului laser utilizat in fiecare tara. Mai mult, detectorul poate receptiona semnalale emise instant de catre pistoalele radar care monitorizeaza viteza de deplasare, avand functia Pulse Protection®.
Fara alerte false
Eviti alertele false date de celelalte benzi de detectie, cum ar fi X si Ka, putand alege banda in care se face detectia radar.
Detectorul reduce automat alertele false cauzate de alte surse decat echipamentele radar cum ar fi sistemele de evitare ale coliziunilor, a punctului mort sau  senzorii de monitorizare a fluxului de trafic, datorita senzorilor FDSR si TFSR integrati.
Reduci alertele false prin reglarea sensibilitatii de detectie in functie de viteza de deplasare. Astfel, in oras, la viteze mici, ai Modul City1, care reduce sensibilitatea in banda X sau Modul City2, care anuleaza banda X . Pe autostrada, la viteze mari, ai modul Highway, detectorul devenind activ pe toate benzile de emisie
Tehnologie GPS
Poti memora anumite puncte de interes, cum ar fi camerele de radar fixe sau de monitorizare a traficului, astfel incat detectorul te va avertiza cand revii in acea zona. In functie de valoarea vitezei selectate de tine, se vor activa functiile AutoQuiet Speed si Speed Mute.
Caracteristici generale
11 benzi radar/laser. Receptie 360 grade. Receptie Pulse (Instant-On). Tehnologie GPS. Display OLED. Tonuri selectabile
Tip detector:Portabil
Modul GPS:Inclus
Detectie dispozitive radar:Da
Detectie dispozitive laser:Da
Alerte audio:Da
Benzi detectie
Benzi selectabile:Da
Banda X :10.525 GHz ± 25MHz
Banda K:24.150 GHz ± 100 MHz
Banda Ka extinsa:33.4 GHz - 36,0 GHz
Banda Ka ingusta:34.000GHz si 34.300GHz
POP:Da
VG-2:Da
Laser:800 - 1000 nanometri
Receptor radar
Laser:Da
Control sensibilitate
Highway:Da
City / City 1 / City 2:Da
Display
Display:OLED
Culoare display:Albastru
Reglare luminozitate:Da
Mod Dark (Intunecat):Da
Functii programabile
GPS:Da
Tonuri:Da
Selectie benzi :Da
Radar de siguranta (SWS):Da
Autotestare:Da
Mod VG-2:Da
Banda Ka:Da
Laser ID:Da
Laser segment L1:Da
Laser segment L2:Da
Laser segment L3:Da
Laser segment L4:Da
Laser segment XR:Da
POP:Da
Mod economisire baterie:Da
TFSR:Da
FDSR:Da
Periscoape de avertizare:Da
Autocalibrare
Circuit de autotestare:Da
Alte caracteristici
Alimentare:12 V
Instalare:Portabil
Dimensiuni (cm):19.5x15x5.5
Garantie: 24 luniDetector radar Whistler GT-468GXi: GT 468 GXi, GT468GXi, GT 468GXi, GT-468 GXi

3cheaps - compară prețuri pentru Whistler GT-468GXi

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Whistler
Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Meniu