3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/2 oferte.

loading

Yves Saint Laurent La Collection Yvresse EDT 80ml

0 Recenzii

Yves Saint Laurent La Collection Yvresse EDT 80 ml, De dame,

Availability: In Stock
de la 291.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Yves Saint Laurent La Collection Yvresse EDT 80ml. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

loading...

Apa de toaletă Yves Saint Laurent Yvresse , introdusă pe piață în anul 1993, reprezintă un miros floral-fructat pentru femei, a cărui compoziție poartă semnatura maestrului parfumier Sophia Grojsman. Sclipitoare și amețitoare, aceasta se numea inițial Champagne, creând impresia unei zile aromate de primavară. Potrivită oricărei ocazii și stări de spirit, Yvresse nu urmează rețeta tipică a unui parfum ce are nevoie de o lungă perioadă de timp pentru a-și dezvolta mireasma pe piele. Compoziția olfactivă necesită de doar câteva momente pentru a realiza un impact deplin asupra simțurilor, învăluindu-vă într-o caldură liniștitoare datorată dezvăluirii unui amestec de nectarine, anason, mentă revigorantă, trandafiri sălbatici, trandafiri albaștri, litchi, mușchi de stejar, patchouli și vetiver.
Parfum Yves Saint Laurent La Collection Yvresse EDT 80ml: La Collection Yvresse EDT 80 ml, LaCollectionYvresseEDT80ml

3cheaps - compară prețuri pentru Yves Saint Laurent La Collection Yvresse EDT 80ml

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Yves Saint Laurent
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
80 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Grup tinta
Pentru femei
Tip 
Eau de toilette (EDT)
Volum
80 ml
Ambalaj 
Cutie originala
Meniu