ZEISS Contact Day 30 Compatic 6 lentile

0 Recenzii

ZEISS Contact DAY 30 Compatic 6 buc. - Lentile de contact lunare

Availability: In Stock
de la 98.99 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Lentile lunare contact sferice folosind tehnologia Biolens.
Material: vitafilcon A
Continut de apa: 55%

Caracteristicile lentilelor Zeiss Contact DAY30 Compatic:

Zeiss Contact DAY30 Compatic sunt lentile de contact lunare sferice fabricate de unul dintre liderii industriei optice - Zeiss. Acestea au fost proiectate pentru corectarea miopiei si hipermetropiei. Zeiss Contact DAY30 Compatic au fost create cu ajutorul tehnologiei BioLens. Datorita combinatiei unui material de noua generatie foarte bine tolerat - vitafilcon A - cu un design subtire, lentilele sunt potrivite pentru persoanele care au ochi sensibili sau la persoanele care se confrunta cu un disconfort care rezulta din hidratarea insuficienta.

Lentilele sunt excelent hidratate. Datorita capacitatii lor de mare de legare a apei, garanteaza confortul la purtare din ziua 1 pana in ziua 30. Mai mult decat atat, datorita design-ului subtire si a marginii speciale nou proiectate, acestea au o permeabilitate mare de oxigen. Zeiss Contact DAY30 Compatic sunt potrivite pentru purtare prelungita zilnica - timp de pana la 18 ore. Acestea sunt echipate cu filtre UV.

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact Zeiss Contact DAY30 Compatic?

Ele vor fi o alegere buna pentru cei care prefera lentile de inlocuire, dar in acelasi timp, nu doresc sa renunte la confortul de hidratare perfecta. Atunci cand utilizati Zeiss Contact DAY30 Compatic senzatia de uscaciune a ochilor dispare, in timp ce acuitatea de maxima vizibilitate ramane nestirbita.

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:

Zeiss Contact DAY30 Compatic sunt lentile lunare concepute pentru purtare de zi cu zi, astfel incat acestea trebuie sa fie indepartate inainte de culcare, curatate cu o solutie de lentile si puse intr-un recipient umplut cu solutie timp de cel putin cateva ore. Va recomandam sa utilizati solutiile Clean Active precum si alte solutii disponibile la Optilen. ro

Informatii suplimentare:

Dioptrii +8.00 la -12.00
Raza de curbura 8,6 mm
Diametru 14,20 mm
Numar de bucati/cutie 6 bucLentile de contact ZEISS Contact Day 30 Compatic 6 lentile: ContactDay30Compatic6lentile

3cheaps - compară prețuri pentru ZEISS Contact Day 30 Compatic 6 lentile

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
ZEISS
Curbă de bază 
8.9
Diametru
14.2 mm
Cantitate
6 buc
Timpul purtării
Lunar
Conținut de apă 
54 %
Transmisibilitate oxigen 
22 Dk/t
Protecție UV
Da
Curbă de bază 
8.9
Diametru
14.2 mm
Cantitate
6 buc
Timpul purtării
Lunar
Conținut de apă 
54 %
Transmisibilitate oxigen 
22 Dk/t
Protecție UV
Da
Meniu