Zilan ZLN8311

0 Recenzii

ZILAN Ventilator fara palete 12inch Zilan ZLN8311 cu telecomanda ZLN-8311

Availability: In Stock
de la 260.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Ventilator fara palete 12inch Zilan ZLN8311

Pentru a inlatura caldura sufocanta din interiorul casei dumneavoastra sau al biroului punem la dispozitei aceste produs inovator  ventilator fara elice Zilan ZLN8311  care beneficiaza de un design unic si elegant ce il face usor de integrat in orice peisaj.

Produsul  Zilan ZLN8311  este un  ventilator  silentios in raport cu cele traditionale cu palete. Ventilatoarele fara palete pot fi considerate perfecte chiar si in preajma copiilor deoarece nu pot reprezenta un pericol pentru acestia. Lipsa elicei confera mai multa siguranta atunci cand este utilizat in preajma celor mici. Dispune de un design modern si o eficienta ridicata fata de ventilatorul cu elice.

Acest tip de  ventilator Zilan ZLN8311  foloseste o tehnologie ce-i permite sa accelereze aerul printr-un amplificator ce poate lua diferite forme. Aerul din spatele ventilatorului este tras prin intermediul unei elice ascunsa intr-un suport si apoi este impins cu putere in asa numita zona de amplificare. Aceasta zona de amplificare este practic un inel cu un diametru ce poate varia.

Avantajul major in cazul ventilatoarelor fara palete este acela ca raceste incaperea printr-un flux continuu de aer cu un consum mai mic de energie electrica fata de ventilatoarele obisnuite.

Detalii suplimentare  Ventilator fara palete 12inch Zilan ZLN8311:

-ofera un plus de siguranta datorita lipsei paletelor
-flux aer reglabil
-pivoteaza pe propriul centru de greutate schimbandu-si pozitia fara a necesita sistem de prindere
-buton rotire 90 grade
-telecomanda inclusa.
Ventilator Zilan ZLN8311: ZLN 8311

3cheaps - compară prețuri pentru Zilan ZLN8311

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Zilan
Tip ventilator
De masa
Diametru
31 cm
Miscare oscilatorie
Da
Tip ventilator
De masa
Diametru
31 cm
Miscare oscilatorie
Da
Meniu