illy iperEspresso Dark (21)

0 Recenzii

Illy Iperespresso Dark Roast 21 capsule

Availability: In Stock
de la 39.50 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

Capsule illy iperespresso Dark Roast Capsulele illy iperespresso contin aproximativ 7 grame de cafea 100% Arabica, perfect prajita, macinata si presata. Aceste capsule sunt valabile intr-o varianta de prajire mai ridicat, ce permite obtinerea unui gust dulce-amarui, echilibrat, placut si nuantat.
Elementul de baza al metodei Iperespresso este capsula patentata de iperChamber , care permite extragerea cafelei illy in doua etape. In prima etapa, de hiperinfuzie, apa fierbinte sub presiune foarte mare se combina cu cafeaua in conditii optime pentru a permite extractia pretioaselor gusturi si arome, creandu-se astfel o savoare bogata si complexa. In ce-a de-a doua etapa, de emulsificare, cafeaua este fortata sa treaca prin filtrul patentat e-valve aflat in partea inferioara a caspulei, amestecandu-se astfel uleiurile aromate cu aerul pentru a obtine un espresso cu un corp/o textura deosebit(a), si un strat dens, rezistent de crema catifelata. Greutate: 140.7g Pretul este afisat pentru o cutie cu 21 de capsule.  Poduri cafea, capsule de cafea illy iperEspresso Dark (21): iperEspresso Dark 21, iperEspressoDark21, iperEspresso Dark ( 21)

3cheaps - compară prețuri pentru illy iperEspresso Dark (21)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
illy
Tip
Capsula de cafea
Cantitate
21 buc
Decofeinizata
Nu
Cafea bio
Nu
Tip
Capsula de cafea
Cantitate
21 buc
Decofeinizata
Nu
Cafea bio
Nu
Meniu