3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

iplay Boxeri inot baieti cu scutec si insert integrat Iplay Splash Stripes 6 luni

0 Recenzii

iplay Boxeri inot baieti cu scutec si insert integrat Iplay Splash Stripes 6 luni

Availability: In Stock
de la 59.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru iplay Boxeri inot baieti cu scutec si insert integrat Iplay Splash Stripes 6 luni. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Boxeri cu scutec absorbant integrat de la Iplay, a fost creat cu scopul de a oferi confort maxim bebelusului si d-voastra linistea ca nu veti avea parte de accidente nedorite in piscina. Cu boxerii de baiede la Iplay,  nu mai ai nevoie de un alt scutec. Sistemul absorbant integrat este suficient!Caracteristici:Prevazut cu banda talie elastica pentru a fi usor imbracat/dezbracatDesignul, materialul si cusaturile permit miscarea libera a bebelusuluiAre integrat un scutec de inot cu insert absorbant moale compus din trei straturiInsertul din interior, atunci cand este "plin" nu se umfla excesiv pentru a nu limita miscarile bebelusului (spre deosebire de scutecele de unica folosinta ce se umfla excesiv)Nu este nevoie sa folositi un scutec suplimentarPoate fi spalat la masinaVa ajuta sa protejati mediul si bugetul familieiScutecul din interior este prevazut cu un sistem de absorbtie si retentie patentat bazat pe trei starturi speciale stratul moale din interior ajut? la prevenirea erup?iei cutanate, stratul absorbant de mijloc ajut? la protejarea împotriva mizeriei în afara bazinuluistratul exterior impermeabil func?ioneaz? ca o protectie suplimentara împotriva accidentelor jenante din piscin?. A fost creat avand in vedere urmatoarele:confortul bebelusului utilitatea si eficienta scutecului economia pe termen lung

3cheaps - compară prețuri pentru iplay Boxeri inot baieti cu scutec si insert integrat Iplay Splash Stripes 6 luni

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
iplay
Meniu