3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

iplay Costum de baie fetita cu scutec inot integrat IPlay Pink Squares 18 luni SPF50+

0 Recenzii

iplay Costum de baie fetita cu scutec inot integrat IPlay Pink Squares 18 luni SPF50+

Availability: In Stock
de la 69.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru iplay Costum de baie fetita cu scutec inot integrat IPlay Pink Squares 18 luni SPF50+. Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Costumul de inot cu scutec absorbant  integrat de la Iplay, a fost creat cu scopul de a oferi confort maxim bebelusului si d-voastra linistea ca nu veti avea parte de accidente nedorite in piscina. Datorita scutecul de inot integrat in costum, nu mai ai nevoie de un alt scutec. Sistemul absorbant integrat este suficient!Caracteristici:Este un costum special conceput pentru copii, dintr-o singur? bucat?, si are inclus un scutec absorbant rezistent la apaCostumul este confectionat din materiale de calitate superioara : nylon, si lycra, ce ii confera elasticitate si rezistenta Scutecul absorbant intregrat asigura absorbitia de calitate si protejeaza pielea bebelusuluiPrevazut cu sistem de protectie in trei straturi patentat in Statele Unite Nu este nevoie sa folositi un scutec suplimentarDiemsiunile reduse fac ca scutecul sa treaca neobservat si usor de purtat astfel incat copilasul sa se poata juca in voieDesignul, materialul si cusaturile discrete incurajeaza miscarea libera a bebelusuluiElasticul il fac adaptabil crestereii bebelusului astfel incat il veti putea folosi o perioada mai lungaPoate fi spalat la masinaVa ajuta sa protejsati mediul si bugetul familieiPrevazut cu un sistem de absorbtie si retentie patentat bazat pe trei starturi speciale stratul moale din interior ajut? la prevenirea erup?iei cutanate, stratul absorbant din mijloc ajut? la protejarea împotriva mizeriei în afara bazinuluistratul exterior impermeabil func?ioneaz? ca o protectie suplimentara împotriva accidentelor jenante din piscin?. A fost creat avand in vedere urmatoarele:confortul bebelusului utilitatea si eficienta scutecului economia pe termen lung

3cheaps - compară prețuri pentru iplay Costum de baie fetita cu scutec inot integrat IPlay Pink Squares 18 luni SPF50+

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
iplay
Meniu