lillsport mănuși Lill-SPORT LEGENDA GOLD 0403

0 Recenzii

lillsport mănuși Lill-SPORT LEGENDA GOLD 0403

Availability: In Stock
de la 275.93 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

Stratul de vânt puternic Isowind® pe partea din spate a mâinii, care este laminat pe neopren perforat de 1 mm, pentru o capacitate mai mare de izolare termică și ventilație de transpirație. Palma si degetele sunt folosite în piele de ren, care este întărită între degetul mare și arătător. Partea superioară a degetului mare este tratat pânză buclate pentru ștergere. Mănuși sa încheiat în manșetă din neopren cu curea velcro ajustabil pe. Pentru fiecare cumpărat o pereche de mănuși și de a obține un pachet cu participarea la un balsam pe pielea palmei.
Material superior: 100% poliester, materialul funcțional Isowind® Palmier: piele de ren Manseta: 100% neopren
Isowind ® - Este compus din 3 straturi de materiale stratificate: vântul stratul exterior și căptușeală cu membrană impermeabilă la apă. membrana Porello este elastică, respirabil și are caracteristici excelente de disipare a căldurii. Toate cele trei straturi face tesatura integrală optimă, care este folosit ca porțiunea superioară a mănușii. Noi folosim două tipuri de Isowind® - alb-negru sau neted, care este potrivit pentru imprimare. piele de ren - Este foarte moale, neted, durabil și are proprietăți excelente de izolare termică

3cheaps - compară prețuri pentru lillsport mănuși Lill-SPORT LEGENDA GOLD 0403

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
lillsport
Meniu