3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

vidaXL Paravan de duș walk-in, 140 x 195 cm, sticlă securizată (145688)

0 Recenzii

vidaXL Paravan de duș walk-in, 140 x 195 cm, sticlă securizată (145688)

Availability: In Stock
de la 1,039.00 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru vidaXL Paravan de duș walk-in, 140 x 195 cm, sticlă securizată (145688). Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Aduceți o notă de estetică industrială în baia dvs. cu acest paravan de duș walk-in modern! Panoul de duș se bucură de un design rafinat, din materiale premium, pentru a crea un perete de duș minimalist, care nu numai că arată excelent, dar este și extrem de practic. Paravanul de duș este prevăzut cu o sticlă securizată cu o grosime de 5 mm, care este susținută de un cadru din aluminiu rezistent, astfel încât puteți fi siguri că structura este sigură. Datorită profilului reglabil și barei de susținere, structura se va potrivi cu ușurință oricărei băi, indiferent de dimensiuni și configurații. În plus, panoul de duș este ușor de curățat; tot ce trebuie să faceți este să ștergeți urmele supărătoare de apă! Peretele de duș este ușor de asamblat.

3cheaps - compară prețuri pentru vidaXL Paravan de duș walk-in, 140 x 195 cm, sticlă securizată (145688)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
vidaXL
Meniu