3CHEAPS preia informațiile în timp real.
S-au preluat 0/1 oferte.

loading

Esbe VRG232-40 Vana de comutatie rotativa (VRG232-40)

0 Recenzii

Esbe VRG232-40 Vana de comutatie rotativa (VRG232-40)

Availability: In Stock
de la 512.09 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!

Oferte disponibile pentru Esbe VRG232-40 Vana de comutatie rotativa (VRG232-40). Click pe butonul verde pentru redirecționare în magazin.

loading...

Seria VRG230 reprezinta o gama de ventile de amestec compacte, cu pierderi reduse, realizate dintr-un aliaj special de alama DZR, care permite utilizarea ca ventil de comutatiederivatie in aplicatii cum ar fi: comutare agent termic de pe incalzire pe ACM, reglare de zona, comutare agent termic solar intre rezervor si boiler, comutare sistem de pe incalzire pe racire, pompe de caldura. Pentru o actionare manuala usoara, ventilele sunt echipate cu rozeta antiderapanta si cu opritoare la un unghi de lucru de 90. Scala de reglaj poate fi inversata si rotita permitand o mare varietate de pozitii de montaj. Toate componentele interne sunt inlocuibile, fara a fi necesara demontarea din instalatie. Destinate doar pentru instalatiile cu circuite inchise. Optional, sunt disponibile cochilii termoizolante seria VRI pentru eliminarea pierderilor de energie.

3cheaps - compară prețuri pentru Esbe VRG232-40 Vana de comutatie rotativa (VRG232-40)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Esbe
Meniu