Fellowes AeraMax DX5 (IFW93928)

0 Recenzii

fellowes Purificator de aer Fellowes AeraMax DX5, Tehnologie PlasmaTRUE, Filtru carbon, Filtru True HEPA, Senzor AeraSmart, 3 trepte de putere (9392801)

Availability: In Stock
de la 572.74 RON loading...
Mai ieftin cu până la loading... RON!


loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei

loading...
+ lei  • Senzorul AeraSmart monitorizeaza calitatea aerului si ajusteaza automat viteza ventilatorului, optimizand rezultatele;
  • Proces de curatare in patru etape, elimina pana la99,97% din poluanti, inclusiv particule de dimensiuni foarte mici (0,3 microni);
  • Recomandat pentru camere mici, pana la 8 metri patrati.
DE CE TREBUIE AERUL PURIFICAT?  Conform studiilor efectuate, aerul din interior poate fi de cinci ori mai poluat decat aerul din exterior. Dat fiind că oamenii petrec peste 90% din timpul lor în interior, calitatea aerului pe care îl respiră devine un element important în traiul de zi cu zi.   CE CURATA UN PURIFICATOR DE AER?  Exista multi factori care contribuie la calitatea scazuta a aerului din interior. Cei mai des intalniti poluanti din aer sunt: sporii de mucegai, praful, chimicalele, polenul, microbii si virusuri, care duc la formarea alergiilor si la aparitia bolilor respiratorii de care suferim astazi. Folosirea unui purificator de aer reduce in mod activ numarul particulelor din aer de acasa ori de la locul de munca, inclusiv cei mai comuni poluanti: polen, miros neplacute, germeni, virusi, praf, acarieni, parul animalelor de companie si alti alergeni.    DE CE SA ALEGI AERAMAX?  Purificatoarele de aer Fellowes AERAMAX DX si DB folosesc cea mai eficienta combinatie de filtrare si curatare a aerului, formata din 4 stagii de filtrare, care elimina pana la 99,97% din poluantii din aer si particule cu o dimensiune de pana la 0.3 microni. Acest nivel de performanta combinat cu inteligenta tehnologiei senzorului AERASMART, transforma acest produs in solutia perfecta pentru curatarea aerului.   Filtru de carbon  Indeparteaza mirosurile, vaporii chimicii si particulele din aer.   Filtrul True HEPA  Elimina 99.97% din particulele din aer, chiar si pe cele de 0,3 microni, polenul, alergenii, virusurile, acarienii, praful si sporii de mucegai.   Tratamentul antimicrobian AeraSAFE  Protejeaza impotriva mirosurilor, dezvoltarii bacteriei sau ciupercilor prin filtrul True Hepa.   PlasmaTRUE  Creeaza un camp ionizat pentru a asigura eliminarea poluantilor in conditii de siguranta.  Umidificator, purificator aer Fellowes AeraMax DX5 (IFW93928): AeraMax DX 5 IFW 93928, AeraMaxDX5IFW93928, AeraMax DX5 (IFW 93928)

3cheaps - compară prețuri pentru Fellowes AeraMax DX5 (IFW93928)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.
Brand
Fellowes
Meniu