Cashback dezactivat Conectare

Adaptor universal, MAKS, economisire apa, aerator, atasabil la robinet antistropire cu doua nivele de viteza, anti scurgeri, rotativ

Imagini MAKS TAP_ADAPTOR - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii MAKS TAP_ADAPTOR

(0,00/ Recenzii)
Categorie: Accesorii baterii sanitare
Brand: MAKS
Cod Produs:TAP_ADAPTOR

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru MAKS TAP_ADAPTOR

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
Legenda ( )

Descriere completă MAKS TAP_ADAPTOR


Descriere TAP_ADAPTOR

Adaptorul universal MAKS cu economisire a apei, duza atasabila la robinet anti-stropire cu doua nivele de viteza, anti-scurgeri si rotativ, este realizat din aluminiu de culoare inox. Acest aerator este perfect pentru a economisi apa si este prevazut cu un cot adaptor, pentru a se potrivi cu usurinta la majoritatea robinetelor. Este usor de instalat si intretinut si ofera o functionare fiabila si durabila.

3cheaps - compară prețuri pentru Adaptor universal, MAKS, economisire apa, aerator, atasabil la robinet antistropire cu doua nivele de viteza, anti scurgeri, rotativ (TAP_ADAPTOR)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii TAP_ADAPTOR

Recenzii TAP_ADAPTOR

(0,00/ Recenzii)

Adaptor universal, MAKS, economisire apa, aerator, atasabil la robinet antistropire cu doua nivele de viteza, anti scurgeri, rotativ a obtinut nota 0,00 din media celor recenzii preluate de pe 0 canal(e)

Canale de recenzii:

Istoric de preț

Produse asemănătoare