Cashback dezactivat Conectare

Album foto / GuestBook / Caiet amintiri VintageBox personalizata prin gravare model Papadie - verde

Imagini VINTAGE BOX GBP003 - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii VINTAGE BOX GBP003

(5,00/16 Recenzii)
Categorie: Albume foto
Brand: VINTAGE BOX
Cod Produs:GBP003
Alte versiuni Culoare:

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru VINTAGE BOX GBP003

   1/3 loading gif
cel.ro favicon  cel.ro
loading gif
domo.ro favicon  domo.ro
loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă VINTAGE BOX GBP003


Descriere GBP003

Album foto / GuestBook / Caiet amintiri VintageBox personalizata prin gravare model Papadie - verde este un produs de calitate premium ce ofera un mod elegant de a pastra pozele si amintirile tale in siguranta. Albumul este realizat din lemn de cea mai buna calitate, fiind vopsit in culoarea verde. Albumul are dimensiunea de 165 x 255 mm si cantareste 450 g. Albumul poate gazdui pana la 50 de poze, cu dimensiuni de 10 x 15 si 13 x 18 cm. Albumul este prevazut cu legatura cu inele, astfel incat sa-ti fie usor sa adaugi sau sa scoti pagini. Brandul Vintage Box iti ofera un pachet ce contine 1 x Album Guestbook din lemn. Lasa-ti amintirile sa fie eternizate in acest album foto personalizat!

3cheaps - compară prețuri pentru Album foto / GuestBook / Caiet amintiri VintageBox personalizata prin gravare model Papadie - verde (GBP003)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii GBP003

Recenzii GBP003

(5,00/16 Recenzii)

Album foto / GuestBook / Caiet amintiri VintageBox personalizata prin gravare model Papadie - verde a obtinut nota 5,00 din media celor 16 recenzii preluate de pe 1 canal(e)

Canale de recenzii:

emag - nota 5 din 16 recenzii.

Istoric de preț

Produse asemănătoare