Cashback dezactivat Conectare

Boxa Portabila RISTech, Bluetooth 5.0, 5W, Power Bank, Fast Pair, Slot Micro SD, AUX, USB, Rezistenta la Apa IPX5, Neagra

Imagini ATSOUND T1N - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii ATSOUND T1N

(5,00/2 Recenzii)
Categorie: Boxe Portabile
Brand: ATSOUND
Cod Produs:T1N

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru ATSOUND T1N

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
Legenda ( )

Descriere completă ATSOUND T1N


Descriere T1N

Boxa portabila RISTech cu Bluetooth 5.0, 5W, Power Bank, Fast Pair, Slot Micro SD, AUX, USB si rezistenta la apa IPX5, este o boxa portabila pe care o poti lua cu tine oriunde. Designul elegant si modern, construit din metal, se potriveste perfect atat in interiorul cat si in exteriorul casei. Boxa are o latime de 8 cm, o inaltime de 13 cm si o adancime de 8 cm si o greutate de 550 g. Dotata cu o baterie externa cu capacitate de 1800 mAh si autonomie de 12 h, boxa portabila RISTech ofera un sunet stereo de 5 W si o sensibilitate de 95 dB, permitandu-ti sa asculti muzica la o distanta maxima de operare de 10 m. Boxa vine cu un cablu de incarcare si are functii de incarcare USB si cititor de carduri. Boxa portabila RISTech este rezistenta la apa IPX5, asig

3cheaps - compară prețuri pentru Boxa Portabila RISTech, Bluetooth 5.0, 5W, Power Bank, Fast Pair, Slot Micro SD, AUX, USB, Rezistenta la Apa IPX5, Neagra (T1N)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii T1N

Recenzii T1N

(5,00/2 Recenzii)

Boxa Portabila RISTech, Bluetooth 5.0, 5W, Power Bank, Fast Pair, Slot Micro SD, AUX, USB, Rezistenta la Apa IPX5, Neagra a obtinut nota 5,00 din media celor 2 recenzii preluate de pe 1 canal(e)

Canale de recenzii:

emag - nota 5 din 2 recenzii.

Istoric de preț

Produse asemănătoare