Cashback dezactivat Conectare

Cana personalizata inscriptionata cu textul "sunt contabil", CRD PRINT, 330ml, alba

Imagini CRD PRINT 16 - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii CRD PRINT 16

(5,00/2 Recenzii)
Categorie: Cadouri personalizate
Brand: CRD PRINT
Cod Produs:16

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru CRD PRINT 16

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă CRD PRINT 16


Descriere 16

Aceasta cana personalizata CRD PRINT cu mesajul "Sunt contabil" este realizata din material ceramic de inalta calitate, de culoare alba. Are o inaltime de 9.5 cm si o greutate de 310 g. Este perfecta pentru a fi oferita cadou la aniversare, fiind inscriptionata cu mesajul "Sunt contabil" prin tehnica de sublimare. Pachetul contine o singura cana cu mesaj ce are un continut de 330ml si poate fi folosita zilnic. Aceasta cana poate fi personalizata cu diferite mesaje si culori, fiind un produs unic si special.

3cheaps - compară prețuri pentru Cana personalizata inscriptionata cu textul "sunt contabil", CRD PRINT, 330ml, alba (16)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii 16

Recenzii 16

(5,00/2 Recenzii)

Cana personalizata inscriptionata cu textul "sunt contabil", CRD PRINT, 330ml, alba a obtinut nota 5,00 din media celor 2 recenzii preluate de pe 1 canal(e)

Canale de recenzii:

emag - nota 5 din 2 recenzii.

Istoric de preț

Produse asemănătoare