Cashback dezactivat Conectare

Carucior pentru papusi, Dolltroller cu Copertina de soare, Centura de prindere si Cos pentru cumparaturi, Cadru Aluminiu, Pliabil, Elemente detasabile si Lavabile KP0200G

Imagini KINDERPLAY KP0200G - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii KINDERPLAY KP0200G

(5,00/5 Recenzii)
Categorie: Carucioare papusi si accesorii
Brand: KINDERPLAY
Cod Produs:KP0200G

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru KINDERPLAY KP0200G

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă KINDERPLAY KP0200G


Descriere KP0200G

Caruciorul pentru papusi Dolltroller de la Kinderplay este ideal pentru copii intre 2 si 5 ani. Este fabricat din aluminiu si poliester, fiind usor si rezistent, avand o greutate de doar 2.5 Kg. Caruciorul are o culoare roz/negru, iar inaltimea sa este de 70 cm, cu o latime de 36 cm. Acesta vine cu o copertina de soare, o centura de prindere si un cos pentru cumparaturi. Exista si elemente detasabile si lavabile, precum si un cadru pliabil. Acest carucior este ideal pentru a recrea o poveste cu papusa preferata a copilului.

3cheaps - compară prețuri pentru Carucior pentru papusi, Dolltroller cu Copertina de soare, Centura de prindere si Cos pentru cumparaturi, Cadru Aluminiu, Pliabil, Elemente detasabile si Lavabile KP0200G (KP0200G)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii KP0200G

Recenzii KP0200G

(5,00/5 Recenzii)

Carucior pentru papusi, Dolltroller cu Copertina de soare, Centura de prindere si Cos pentru cumparaturi, Cadru Aluminiu, Pliabil, Elemente detasabile si Lavabile KP0200G a obtinut nota 5,00 din media celor 5 recenzii preluate de pe 1 canal(e)

Canale de recenzii:

emag - nota 5 din 5 recenzii.

Istoric de preț

Produse asemănătoare