Cashback dezactivat Conectare

Cuptor incorporabil Bosch HNG6764S6, Electric, Multifunctional, 67 l, Autocuratare pirolitica, Functie Microunde, Functie Abur, Home Connect, Convectie 4D, Touch control, Display TFT, Inox

Imagini BOSCH HNG6764S6 - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii BOSCH HNG6764S6

(4,00/1 Recenzii)
Categorie: Cuptoare incorporabile
Brand: BOSCH
Cod Produs:HNG6764S6

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru BOSCH HNG6764S6

   1/10 loading gif
electrocasnice-cluj.ro favicon  electrocasnice-cluj.ro
loading gif
e-electrocasnice.ro favicon  e-electrocasnice.ro
loading gif
sevillaelectrocasnice.ro favicon  sevillaelectrocasnice.ro
loading gif
2get.ro favicon  2get.ro
loading gif
badabum.ro favicon  badabum.ro
loading gif
garagemall.ro favicon  garagemall.ro
loading gif
ideall.ro favicon  ideall.ro
loading gif
kubex.ro favicon  kubex.ro
loading gif
appliances.ro favicon  appliances.ro
loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă BOSCH HNG6764S6


Descriere HNG6764S6

Cuptor incorporabil Bosch HNG6764S6 este un aparat modern si elegant, realizat din inox, cu un design clasic. Dispune de un panou de comanda electronic, cu touch control, si un display TFT, precum si de o multitudine de functii extrem de utile. Cuptorul poate fi comandat wireless si poate fi blocat pentru accesul copiilor. Are un interior din email si 14 programe presetate, pentru a usura si mai mult gatitul. In plus, este dotat cu functii precum mentinerea la cald, incalzire rapida, ventilare, afisare ceas, control Wi-Fi, mod eco, indicator caldura reziduala, gatire cu aburi si preincalzire. De asemenea, include sistemul de autocuratare pirolitica si functii de gatire precum grill, functie pizza, coacere si microunde. Usa cuptorului se desch

3cheaps - compară prețuri pentru Cuptor incorporabil Bosch HNG6764S6, Electric, Multifunctional, 67 l, Autocuratare pirolitica, Functie Microunde, Functie Abur, Home Connect, Convectie 4D, Touch control, Display TFT, Inox (HNG6764S6)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii HNG6764S6

Recenzii HNG6764S6

(4,00/1 Recenzii)

Cuptor incorporabil Bosch HNG6764S6, Electric, Multifunctional, 67 l, Autocuratare pirolitica, Functie Microunde, Functie Abur, Home Connect, Convectie 4D, Touch control, Display TFT, Inox a obtinut nota 4,00 din media celor 1 recenzii preluate de pe 1 canal(e)

Canale de recenzii:

emag - nota 4 din 1 recenzii.

Istoric de preț

Produse asemănătoare