Cashback dezactivat Conectare

Gel exfoliant renew aha, Lakshmi, 200 ml, organic, adecvat pentru toate tipurile de ten, peeling facial

Imagini LAKSHMI 7311 - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii LAKSHMI 7311

(5,00/1 Recenzii)
Categorie: Tratamente si seruri pentru ten
Brand: LAKSHMI
Cod Produs:7311

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru LAKSHMI 7311

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă LAKSHMI 7311


Descriere 7311

Gelul exfoliant Renew AHA de la Lakshmi este un produs dermatocosmetic profesional, de lux, special creat pentru tenul normal, uscat, gras, mixt, matur, cu imperfectiuni, sensibil si cuperozic. Acest gel ofera beneficii antirid, antiacneic, antisebum, anticearcane, antioxidante, detoxifiere si reducere a petelor pigmentare. Cu proprietati bio, naturale, fara parabeni, coloranti sintetici si emulsificatori tip PEG, gelul exfoliant Renew AHA contine acid glicolic si poate fi folosit zilnic de persoanele de peste 18 ani. Acesta este un produs organic, adecvat pentru toate tipurile de ten, ce ofera un peeling facial si iluminare. Acesta se prezinta intr-o sticla de 200 ml.

3cheaps - compară prețuri pentru Gel exfoliant renew aha, Lakshmi, 200 ml, organic, adecvat pentru toate tipurile de ten, peeling facial (7311)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii 7311

Recenzii 7311

(5,00/1 Recenzii)

Gel exfoliant renew aha, Lakshmi, 200 ml, organic, adecvat pentru toate tipurile de ten, peeling facial a obtinut nota 5,00 din media celor 1 recenzii preluate de pe 1 canal(e)

Canale de recenzii:

emag - nota 5 din 1 recenzii.

Istoric de preț

Produse asemănătoare