Cashback dezactivat Conectare

Kit tigara electronica tip narghilea PUFF PLUS, Aroma Afine si gheata, 5% saruri de nicotina, Albastru

Imagini PUFF BAR P-PLUS07 - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii PUFF BAR P-PLUS07

(0,00/ Recenzii)
Categorie: Tigari electronice
Brand: PUFF BAR
Cod Produs:P-PLUS07

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru PUFF BAR P-PLUS07

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă PUFF BAR P-PLUS07


Descriere P-PLUS07

Kit-ul tigara electronica PUFF PLUS cu aroma afine si gheata si cu 5% saruri de nicotina este un produs ideal pentru incepatori si avansati. Are un design modern si elegant, fiind fabricat din plastic albastru. Are o lungime de 100 mm si o greutate de 29.8 g. Acumulatorul integrat are o capacitate de 550 mAh si un flux de aer in partea superioara de 10.5 mm. Puterea maxima este de 10 W, iar cantitatea de lichid atomizor este de 3.2 ml. Kit-ul tigara electronica PUFF PLUS este usor de folosit si contine un atomizor de unica folosinta. Acest produs este ideal pentru cei care doresc sa experimenteze noi arome si sa se bucure de o experienta placuta de vaping.

3cheaps - compară prețuri pentru Kit tigara electronica tip narghilea PUFF PLUS, Aroma Afine si gheata, 5% saruri de nicotina, Albastru (P-PLUS07)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii P-PLUS07

Recenzii P-PLUS07

(0,00/ Recenzii)

Kit tigara electronica tip narghilea PUFF PLUS, Aroma Afine si gheata, 5% saruri de nicotina, Albastru a obtinut nota 0,00 din media celor recenzii preluate de pe 0 canal(e)

Canale de recenzii:

Istoric de preț

Produse asemănătoare