Cashback dezactivat Conectare

Laptop Apple MacBook Pro 13-inch, cu procesor Apple M2, 8 nuclee CPU si 10 nuclee GPU, 8 GB, 512GB SSD, Space Grey, Layout RO

Imagini APPLE MNEJ3RO/A - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii APPLE MNEJ3RO/A

(0,00/ Recenzii)
Categorie: Laptop / Notebook
Brand: APPLE
Cod Produs:MNEJ3RO/A

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru APPLE MNEJ3RO/A

   1/7 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
evomag.ro favicon  evomag.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
itgalaxy.ro favicon  itgalaxy.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
flanco.ro favicon  flanco.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
altex.ro favicon  altex.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
pcgarage.ro favicon  pcgarage.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
badabum.ro favicon  badabum.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
Legenda ( )

Descriere completă APPLE MNEJ3RO/A


Descriere MNEJ3RO/A

Acest laptop Apple MacBook Pro 13-inch este dotat cu un procesor Apple M2, ce are 8 nuclee CPU si 10 nuclee GPU, capabil sa presteze performante pe care le-ai vedea doar intr-un sistem de procesare de top. Acesta vine cu 8 GB de memorie RAM, plus o memorie interna de 512 GB SSD, asigurand o capacitate de stocare generoasa pentru toate aplicatiile tale. Design-ul sau modern, cu carcasa din spatiu gri, completeaza aspectul sau de profesional. Layout-ul RO rezolva orice problema de localizare, astfel ca vei fi capabil sa folosesti aplicatiile tale preferate fara dificultate. Acest laptop Apple MacBook Pro 13-inch promite performante de top, fiabilitate si un design modern si elegant.

3cheaps - compară prețuri pentru Laptop Apple MacBook Pro 13-inch, cu procesor Apple M2, 8 nuclee CPU si 10 nuclee GPU, 8 GB, 512GB SSD, Space Grey, Layout RO (MNEJ3RO/A)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii MNEJ3RO/A

Recenzii MNEJ3RO/A

(0,00/ Recenzii)

Laptop Apple MacBook Pro 13-inch, cu procesor Apple M2, 8 nuclee CPU si 10 nuclee GPU, 8 GB, 512GB SSD, Space Grey, Layout RO a obtinut nota 0,00 din media celor recenzii preluate de pe 0 canal(e)

Canale de recenzii:

Istoric de preț

Produse asemănătoare