Cashback dezactivat Conectare

Masinuta cu functie de trotineta fara pedale NOVOKIDS™ Super Hipo Car , Cu melodii si sunete, maxim 25 kg , Pentru interior si exterior, Model Hipopotam, Rosu

Imagini NOVOKIDS NKSHIPOCARED - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii NOVOKIDS NKSHIPOCARED

(0,00/ Recenzii)
Categorie: Masinute si vehicule pentru copii
Brand: NOVOKIDS
Cod Produs:NKSHIPOCARED

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru NOVOKIDS NKSHIPOCARED

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
Legenda ( )

Descriere completă NOVOKIDS NKSHIPOCARED


Descriere NKSHIPOCARED

Masinuta cu functie de trotineta fara pedale NOVOKIDS™ Super Hipo Car este un produs ideal pentru copii de la varstele de 1 an pana la 5 ani. Acest model Hipopotam, in culoarea rosie, este potrivit pentru interior si exterior si poate suporta o greutate maxima de 25 Kg. Copiii pot sa se bucure de functia de muzica si sunete si dezvolta abilitati motorii prin impingerea masinutei. Masinuta are o inaltime de 39 cm, o lungime de 53 cm si o latime de 25 cm si este confectionata din material plastic. Nu necesita asistenta parinte si este usor de transportat, avand o greutate de 2 Kg. NOVOKIDS™ Super Hipo Car este un produs distractiv, modern si sigur pentru copiii tai.

3cheaps - compară prețuri pentru Masinuta cu functie de trotineta fara pedale NOVOKIDS™ Super Hipo Car , Cu melodii si sunete, maxim 25 kg , Pentru interior si exterior, Model Hipopotam, Rosu (NKSHIPOCARED)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii NKSHIPOCARED

Recenzii NKSHIPOCARED

(0,00/ Recenzii)

Masinuta cu functie de trotineta fara pedale NOVOKIDS™ Super Hipo Car , Cu melodii si sunete, maxim 25 kg , Pentru interior si exterior, Model Hipopotam, Rosu a obtinut nota 0,00 din media celor recenzii preluate de pe 0 canal(e)

Canale de recenzii:

Istoric de preț

Produse asemănătoare