Cashback dezactivat Conectare

Motocicleta Electrica cu Acumulator Pentru Copii NOVOKIDS™ Moto Classico 51, 3-6 ani, max 25 kg, Cu Sunete , Trotineta Electrica, 3 Roti, MERS CU SPATELE, Negru

Imagini NOVOKIDS NKMOTO51BLACK - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii NOVOKIDS NKMOTO51BLACK

(3,00/8 Recenzii)
Categorie: Masinute si vehicule pentru copii
Brand: NOVOKIDS
Cod Produs:NKMOTO51BLACK

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru NOVOKIDS NKMOTO51BLACK

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă NOVOKIDS NKMOTO51BLACK


Descriere NKMOTO51BLACK

Motocicleta Electrica cu Acumulator Pentru Copii NOVOKIDS™ Moto Classico 51, 3-6 ani, max 25 kg, Cu Sunete , Trotineta Electrica, 3 Roti, MERS CU SPATELE, Negru este un produs perfect pentru copiii cu varsta intre 3 si 6 ani. Acest model ofera o experienta de calatorie placuta si sigura, cu functii de control parental, 2 viteze si sunete amuzante. Acesta are o constructie solida, realizata din material rezistent, si poate suporta pana la 25 kg. Este usor de manevrat, cu o latime de 36 cm, o inaltime de 52 cm si o lungime de 82 cm. Are 3 roti si se poate deplasa cu viteza maxima de 5 km/h. Copiii vor avea parte de o experienta distractiva si vor dezvolta in acelasi timp abilitati motorii. Acest produs are o culoare neagra si este gandit sa ofere distract

3cheaps - compară prețuri pentru Motocicleta Electrica cu Acumulator Pentru Copii NOVOKIDS™ Moto Classico 51, 3-6 ani, max 25 kg, Cu Sunete , Trotineta Electrica, 3 Roti, MERS CU SPATELE, Negru (NKMOTO51BLACK)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii NKMOTO51BLACK

Recenzii NKMOTO51BLACK

(3,00/8 Recenzii)

Motocicleta Electrica cu Acumulator Pentru Copii NOVOKIDS™ Moto Classico 51, 3-6 ani, max 25 kg, Cu Sunete , Trotineta Electrica, 3 Roti, MERS CU SPATELE, Negru a obtinut nota 3,00 din media celor 8 recenzii preluate de pe 1 canal(e)

Canale de recenzii:

emag - nota 3 din 8 recenzii.

Istoric de preț

Produse asemănătoare