Cashback dezactivat Conectare

Narghilea electronica cu nicotina 1.8%, Pucani Vapes, piersica cu gheata, 3.2 ml

Imagini PUCANI VAPES VAPES7 - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii PUCANI VAPES VAPES7

(5,00/1 Recenzii)
Categorie: Tigari electronice
Brand: PUCANI VAPES
Cod Produs:VAPES7

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru PUCANI VAPES VAPES7

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă PUCANI VAPES VAPES7


Descriere VAPES7

Aceasta narghilea electronica Pucani Vapes este perfecta pentru incepatorii care doresc sa se bucure de un mod modern si mai sanatos de a fuma. Este fabricata din plastic de calitate superioara si are un design modern si multicolor. Kit-ul contine o tigara electronica, un atomizor de unica folosinta, cu nicotina 1.8% si o aroma de piersica cu gheata, 3.2 ml. Este usor de utilizat si ofera o experienta de fumat excelenta, fara sa afecteze sanatatea. Acest produs este ideal pentru a te bucura de o tigara electronica moderna, sigura si sanatoasa.

3cheaps - compară prețuri pentru Narghilea electronica cu nicotina 1.8%, Pucani Vapes, piersica cu gheata, 3.2 ml (VAPES7)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii VAPES7

Recenzii VAPES7

(5,00/1 Recenzii)

Narghilea electronica cu nicotina 1.8%, Pucani Vapes, piersica cu gheata, 3.2 ml a obtinut nota 5,00 din media celor 1 recenzii preluate de pe 1 canal(e)

Canale de recenzii:

emag - nota 5 din 1 recenzii.

Istoric de preț

Produse asemănătoare