Cashback dezactivat Conectare

Prelungitor/adaptor flexibil universal pentru robinet bucatarie sau baie, 2 moduri lucru, inox, LikeStore

Imagini OEM AA360F - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii OEM AA360F

(4,00/10 Recenzii)
Categorie: Accesorii baterii sanitare
Brand: OEM
Cod Produs:AA360F

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru OEM AA360F

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
Legenda ( )

Descriere completă OEM AA360F


Descriere AA360F

Acest prelungitor/adaptor flexibil universal pentru robinet bucatarie sau baie de la LikeStore este realizat din material inox, oferind rezistenta si durabilitate inalta. Are un design modern si minimalist, fiind dotat cu un finisaj cromat si cu doua moduri de lucru. Produsul este certificat clasa de debit A+, oferindu-ti un debit ridicat al apei. Acest prelungitor/adaptor este usor de instalat si de folosit. Contine 1 x Perlator si vine impachetat in cutia originala de la OEM.

3cheaps - compară prețuri pentru Prelungitor/adaptor flexibil universal pentru robinet bucatarie sau baie, 2 moduri lucru, inox, LikeStore (AA360F)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii AA360F

Recenzii AA360F

(4,00/10 Recenzii)

Prelungitor/adaptor flexibil universal pentru robinet bucatarie sau baie, 2 moduri lucru, inox, LikeStore a obtinut nota 4,00 din media celor 10 recenzii preluate de pe 1 canal(e)

Canale de recenzii:

emag - nota 4 din 10 recenzii.

Istoric de preț

Produse asemănătoare