Cashback dezactivat Conectare

Prelungitor Belkin cu protectie la supratensiune, pana la 650 Joules, 6 prize, indicator LED, capace de siguranta, alb/gri

Imagini BELKIN BSV603VF2M - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii BELKIN BSV603VF2M

(0,00/ Recenzii)
Categorie: Prelungitoare
Brand: BELKIN
Cod Produs:BSV603VF2M

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru BELKIN BSV603VF2M

   1/2 loading gif
melarox.ro favicon  melarox.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
Legenda ( )

Descriere completă BELKIN BSV603VF2M


Descriere BSV603VF2M

Prelungitorul Belkin cu protectie la supratensiune, cu pana la 650 Joules, este un produs ideal pentru uz casnic sau birou. Cu o lungime a cablului de 2 m, acesta are 6 prize euro, un buton on/off si un indicator LED care ofera un control usor asupra curentilor de alimentare. Prevazut cu capace de siguranta, are un design slim si elegant in nuante de alb si gri, cu dimensiuni de 48 cm lungime, 14 cm latime si 6 cm inaltime. Acesta poate fi utilizat pentru a alimenta aparatele casnice de pana la 3500 W, fiind protejat de supratensiune, scurt-circuit, protectie impamantare si protectie pentru copii, oferind in acelasi timp o protectie optima.

3cheaps - compară prețuri pentru Prelungitor Belkin cu protectie la supratensiune, pana la 650 Joules, 6 prize, indicator LED, capace de siguranta, alb/gri (BSV603VF2M)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii BSV603VF2M

Recenzii BSV603VF2M

(0,00/ Recenzii)

Prelungitor Belkin cu protectie la supratensiune, pana la 650 Joules, 6 prize, indicator LED, capace de siguranta, alb/gri a obtinut nota 0,00 din media celor recenzii preluate de pe 0 canal(e)

Canale de recenzii:

Istoric de preț

Produse asemănătoare