Cashback dezactivat Conectare

Reportofon digital Hawkel SS-RF626, inregistrare 144 ore

Imagini HAWKEL SS-RF626 - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii HAWKEL SS-RF626

(0,00/ Recenzii)
Categorie: Reportofoane
Brand: HAWKEL
Cod Produs:SS-RF626

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru HAWKEL SS-RF626

   1/2 loading gif
spy-shop.ro favicon  spy-shop.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
Legenda ( )

Descriere completă HAWKEL SS-RF626


Descriere SS-RF626

Reportofonul digital Hawkel SS-RF626 este ideal pentru cei care au nevoie de un dispozitiv cu performanta excelenta si care sa ofere inregistrari audio de calitate superioara. Acesta are o forma compacta si o greutate de numai 28g, fiind usor de transportat si de manevrat. Reportofonul este prevazut cu un acumulator Li-Polymer care asigura o autonomie de inregistrare de 144 ore. Reportofonul poate fi conectat la orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau Windows prin intermediul conectorului jack 3.5mm. Are un design standard si o carcasa neagra, prevazuta cu un display monocrom. Reportofonul ofera si functii avansate precum activarea vocala. Acestea sunt disponibile prin intermediul unui microfon incorporat. Reportofonul suporta fisiere audio de tip WAV si ofera doua intrari audio.

3cheaps - compară prețuri pentru Reportofon digital Hawkel SS-RF626, inregistrare 144 ore (SS-RF626)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii SS-RF626

Recenzii SS-RF626

(0,00/ Recenzii)

Reportofon digital Hawkel SS-RF626, inregistrare 144 ore a obtinut nota 0,00 din media celor recenzii preluate de pe 0 canal(e)

Canale de recenzii:

Istoric de preț

Produse asemănătoare