Cashback dezactivat Conectare

Set 3 mingi fotbal, 1 scarita agilitate, 1 pompa, 50 copete, 3 gardulete antrenament ,1 geanta Molten

Imagini ANASTASIA SPORT KIT-FOTBAL - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii ANASTASIA SPORT KIT-FOTBAL

(0,00/ Recenzii)
Categorie: Accesorii antrenament
Brand: ANASTASIA SPORT
Cod Produs:KIT-FOTBAL

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru ANASTASIA SPORT KIT-FOTBAL

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
Legenda ( )

Descriere completă ANASTASIA SPORT KIT-FOTBAL


Descriere KIT-FOTBAL

Setul 3 mingi de fotbal Anastasia Sport este perfect pentru cei care iubesc sportul. Este realizat din material PVC de cea mai buna calitate si are o culoare multicolora atractiva. Acest set include 3 mingi de fotbal, 1 scara de agilitate, 1 pompa, 50 de copete, 3 gardulete antrenament si 1 geanta Molten. In plus, setul include și un fluier, ideal pentru antrenori. Acest set este ideal pentru antrenamente și competiții. Este o alegere excelenta pentru cei care vor sa se bucure de fotbalul lor preferat.

3cheaps - compară prețuri pentru Set 3 mingi fotbal, 1 scarita agilitate, 1 pompa, 50 copete, 3 gardulete antrenament ,1 geanta Molten (KIT-FOTBAL)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii KIT-FOTBAL

Recenzii KIT-FOTBAL

(0,00/ Recenzii)

Set 3 mingi fotbal, 1 scarita agilitate, 1 pompa, 50 copete, 3 gardulete antrenament ,1 geanta Molten a obtinut nota 0,00 din media celor recenzii preluate de pe 0 canal(e)

Canale de recenzii:

Istoric de preț

Produse asemănătoare