Cashback dezactivat Conectare

Set 6 piese Lenjerie de pat Lux Bufnita, fundite, CumparaMisim, 2 persoane, bumbac, multicolor

Imagini CUMPARAMISIM FMS9 - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii CUMPARAMISIM FMS9

(0,00/ Recenzii)
Categorie: Lenjerii de pat
Brand: CUMPARAMISIM
Cod Produs:FMS9

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru CUMPARAMISIM FMS9

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă CUMPARAMISIM FMS9


Descriere FMS9

Setul de 6 piese de Lenjerie de pat Lux Bufnita, fundite de la CumparaMisim este perfect pentru o persoana sau doua. Acesta este confectionat din bumbac de cea mai buna calitate si are o culoare multicolor, cu modele decorative. Setul include o husa de pat, o fata de perna, o fata de pat, o husa de perna, o husa de perna si un plic. Dimensiunile sunt urmatoarele: husa de pat - 230 x 250 cm, husa de perna - 200 x 230 cm, fata de pat - 70 x 70 cm, fata de perna - 48 x 74 cm. Setul se poate potrivi saltelelor cu dimensiunile 140 x 200 cm, 160 x 200 cm si 180 x 200 cm. Setul de lenjerie este hipoalergenic si are un design modern si elegant.

3cheaps - compară prețuri pentru Set 6 piese Lenjerie de pat Lux Bufnita, fundite, CumparaMisim, 2 persoane, bumbac, multicolor (FMS9)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii FMS9

Recenzii FMS9

(0,00/ Recenzii)

Set 6 piese Lenjerie de pat Lux Bufnita, fundite, CumparaMisim, 2 persoane, bumbac, multicolor a obtinut nota 0,00 din media celor recenzii preluate de pe 0 canal(e)

Canale de recenzii:

Istoric de preț

Produse asemănătoare