Cashback dezactivat Conectare

Set de 5 bucati Saliva si 5 bucati Nasal, Test Rapid antigen 2 in 1 , Covid-19, Realy Tech, pentru uz profesional

Imagini REALY TECH 5-NASI-SALIVA - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii REALY TECH 5-NASI-SALIVA

(5,00/1 Recenzii)
Categorie: Teste Covid-19 RT-PCR
Brand: REALY TECH
Cod Produs:5-NASI-SALIVA

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru REALY TECH 5-NASI-SALIVA

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
Legenda ( )

Descriere completă REALY TECH 5-NASI-SALIVA


Descriere 5-NASI-SALIVA

Setul de 10 teste Realy Tech cu Covid-19 este un set practic care include 5 bucati Saliva si 5 bucati Nasal, Test Rapid antigen 2 in 1, pentru uz profesional. Testul utilizeaza celulele epidermice ale mucusului pentru a masura rezultatul in doar 10 minute. Acest set contine, pentru fiecare tip de mostra testata, un tampon sterilizat si caseta de proba, un tub tampon individual de extragere a probelor, un pahar de colectare, o pipeta si reactiv. Acest set profesional de testare va ofera rezultate exacte si de incredere pentru monitorizarea infectiei cu Covid-19.

3cheaps - compară prețuri pentru Set de 5 bucati Saliva si 5 bucati Nasal, Test Rapid antigen 2 in 1 , Covid-19, Realy Tech, pentru uz profesional (5-NASI-SALIVA)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Recenzii 5-NASI-SALIVA

(5,00/1 Recenzii)

Set de 5 bucati Saliva si 5 bucati Nasal, Test Rapid antigen 2 in 1 , Covid-19, Realy Tech, pentru uz profesional a obtinut nota 5,00 din media celor 1 recenzii preluate de pe 1 canal(e)

Canale de recenzii:

emag - nota 5 din 1 recenzii.

Istoric de preț

Produse asemănătoare