Cashback dezactivat Conectare

Set de constructie, educativ si creativ, MAGNETIQUE, 328 elemente magnetice, cutie de depozitare, numeroase posibilitati de construire, multicolor

Imagini EST 328 - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii EST 328

(0,00/ Recenzii)
Categorie: Seturi de constructie
Brand: EST
Cod Produs:328

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru EST 328

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă EST 328


Descriere 328

Setul de constructie MAGNETIQUE ofera baietilor si fetelor cu varsta cuprinsa intre 4 si 7 ani o modalitate interesanta de a se dezvolta. Acesta contine 328 de piese magnetice colorate din plastic si metal, inclusiv o cutie de depozitare, care permit copiilor sa foloseasca creativitatea si indemanarea pentru a crea structuri si modele interesante. Acest set de constructie educativ si creativ poate fi folosit pentru a dezvolta logica, concentrarea, coordonarea mana-ochi si creativitatea copiilor, precum si interesul pentru arhitectura. Setul MAGNETIQUE este marca Est si este un cadou perfect pentru baieti si fete.

3cheaps - compară prețuri pentru Set de constructie, educativ si creativ, MAGNETIQUE, 328 elemente magnetice, cutie de depozitare, numeroase posibilitati de construire, multicolor (328)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii 328

Recenzii 328

(0,00/ Recenzii)

Set de constructie, educativ si creativ, MAGNETIQUE, 328 elemente magnetice, cutie de depozitare, numeroase posibilitati de construire, multicolor a obtinut nota 0,00 din media celor recenzii preluate de pe 0 canal(e)

Canale de recenzii:

Istoric de preț

Produse asemănătoare