Cashback dezactivat Conectare

Sonerie Fara Fir/ Wireless, Zoopie®, Fara Baterie, Cinetica, Distanta 240m, Rezistenta la apa, Exterior, Digitala, Electrica, Pentru usa/ poarta, 58 Melodii, 2 Receptoare, Negru Mat

Imagini ZOOPIE ZOP66 - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii ZOOPIE ZOP66

(5,00/35 Recenzii)
Categorie: Sonerii electrice
Brand: ZOOPIE
Cod Produs:ZOP66
Alte versiuni Culoare:

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru ZOOPIE ZOP66

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă ZOOPIE ZOP66


Descriere ZOP66

Sonerie Fara Fir/ Wireless Zoopie® este un dispozitiv modern si versatil ce ofera cea mai inalta calitate si performanta. Este fabricat din materiale rezistente la apa si are un design modern si compact, ce permite un montaj usor si intuitiv. Fara baterii, aceasta sonerie wireless ofera o distanta de actiune de pana la 240 m si 58 melodii la alegere. Este prevazuta cu LED si volum reglabil in 4 nivele, precum si cu functia de memorare, ce permite pastrarea melodiei selectate in cazul unei intreruperi de curent. Instalarea se poate face usor cu banda dublu adeziva inclusa. Alimentarea se realizeaza la retea, 230 V, avand un consum extrem de redus de energie. Rezistenta la intemperii, clasa de protectie IP55. Pachetul contine 1 x Emitator, 2 x Receptor, 1 x Banda dublu ad

3cheaps - compară prețuri pentru Sonerie Fara Fir/ Wireless, Zoopie®, Fara Baterie, Cinetica, Distanta 240m, Rezistenta la apa, Exterior, Digitala, Electrica, Pentru usa/ poarta, 58 Melodii, 2 Receptoare, Negru Mat (ZOP66)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii ZOP66

Recenzii ZOP66

(5,00/35 Recenzii)

Sonerie Fara Fir/ Wireless, Zoopie®, Fara Baterie, Cinetica, Distanta 240m, Rezistenta la apa, Exterior, Digitala, Electrica, Pentru usa/ poarta, 58 Melodii, 2 Receptoare, Negru Mat a obtinut nota 5,00 din media celor 35 recenzii preluate de pe 1 canal(e)

Canale de recenzii:

emag - nota 5 din 35 recenzii.

Istoric de preț

Produse asemănătoare