Cashback dezactivat Conectare

Tableta Grafica pentru Scris si Desenat, STYLUS XL, Display 10 inch, Compacta si Usoara, Nu Oboseste Ochii, Creion Inclus, Albastru

Imagini EST 8972 - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii EST 8972

(3,00/5 Recenzii)
Categorie: Tablete grafice
Brand: EST
Cod Produs:8972

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru EST 8972

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
Legenda ( )

Descriere completă EST 8972


Descriere 8972

Tableta Grafica Est STYLUS XL este un dispozitiv de desen si scris extrem de compact si usor, de culoare albastru. Ecranul tabletei are o diagonala de 10 inch si ofera o rezolutie de 1000 lpi. Tableta este proiectata pentru a nu obosi ochii, iar creionul inclus este un plus foarte bun. STYLUS XL este ideala pentru desenat, schitat si editat fotografii, precum si pentru scris si desenat. Cu acest dispozitiv, puteti crea lucrari de arta, ceea ce face aceasta tableta perfecta pentru artisti incepatori si profesionisti.

3cheaps - compară prețuri pentru Tableta Grafica pentru Scris si Desenat, STYLUS XL, Display 10 inch, Compacta si Usoara, Nu Oboseste Ochii, Creion Inclus, Albastru (8972)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii 8972

Recenzii 8972

(3,00/5 Recenzii)

Tableta Grafica pentru Scris si Desenat, STYLUS XL, Display 10 inch, Compacta si Usoara, Nu Oboseste Ochii, Creion Inclus, Albastru a obtinut nota 3,00 din media celor 5 recenzii preluate de pe 1 canal(e)

Canale de recenzii:

emag - nota 3 din 5 recenzii.

Istoric de preț

Produse asemănătoare