Cashback dezactivat Conectare

Test Rapid 3 in 1 Nazal/Nazofaringian/Orofaringian, Clungene, Antigen, cutie individuala, pentru uz profesional

Imagini CLUNGENE TST04 - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii CLUNGENE TST04

(4,00/6 Recenzii)
Categorie: Teste Covid-19 RT-PCR
Brand: CLUNGENE
Cod Produs:TST04

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru CLUNGENE TST04

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
Legenda ( )

Descriere completă CLUNGENE TST04


Descriere TST04

Test Rapid 3 in 1 Nazal/Nazofaringian/Orofaringian de la Clungene este o caseta individuala, special creata pentru uz profesional. Kit-ul contine toate materialele necesare pentru a detecta celulele epidermice ale mucusului si pentru a obtine rezultatul in doar 15 minute. Acest test rapid si usor de utilizat, iti ofera siguranta ca vei avea rezultate precis si in timp util. Testul este disponibil intr-o cutie individuala, usor de transportat si depozitat.

3cheaps - compară prețuri pentru Test Rapid 3 in 1 Nazal/Nazofaringian/Orofaringian, Clungene, Antigen, cutie individuala, pentru uz profesional (TST04)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii TST04

Recenzii TST04

(4,00/6 Recenzii)

Test Rapid 3 in 1 Nazal/Nazofaringian/Orofaringian, Clungene, Antigen, cutie individuala, pentru uz profesional a obtinut nota 4,00 din media celor 6 recenzii preluate de pe 1 canal(e)

Canale de recenzii:

emag - nota 4 din 6 recenzii.

Istoric de preț

Produse asemănătoare