Cashback dezactivat Conectare

Aparat profesional pentru lipit/sudat plastic, kit pentru repararea fisurilor din plastic, MyStyle®

Imagini MYSTYLE MYPROGUN01RED - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii MYSTYLE MYPROGUN01RED

(5,00/2 Recenzii)
Categorie: Pistoale de lipit
Brand: MYSTYLE
Cod Produs:MYPROGUN01RED

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru MYSTYLE MYPROGUN01RED

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă MYSTYLE MYPROGUN01RED


Descriere MYPROGUN01RED

Aparatul profesional MyStyle® pentru lipit si sudat plastic face parte din categoria produselor hobby, semiprofesionale si profesionale. Aparatul are un design ergonomic si o greutate de 0,5 kg, fiind alimentat la retea si avand un cablu de 1,2 m. Acesta ofera o putere de 50 W, cu o singura treapta de putere, si poate fi folosit pentru lipire prin incalzire. Pachetul contine 1 x aparat de lipit si diametrul baghetei silicon si al fluierului sunt 0 mm. Aparatul este disponibil intr-o combinatie interesanta de culori portocaliu si rosu, iar kitul poate fi folosit cu succes pentru repararea fisurilor din plastic.

3cheaps - compară prețuri pentru Aparat profesional pentru lipit/sudat plastic, kit pentru repararea fisurilor din plastic, MyStyle® (MYPROGUN01RED)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii MYPROGUN01RED

Recenzii MYPROGUN01RED

(5,00/2 Recenzii)

Aparat profesional pentru lipit/sudat plastic, kit pentru repararea fisurilor din plastic, MyStyle® a obtinut nota 5,00 din media celor 2 recenzii preluate de pe 1 canal(e)

Canale de recenzii:

emag - nota 5 din 2 recenzii.

Istoric de preț

Produse asemănătoare