Cashback dezactivat Conectare

Apple Watch Ultra 2, GPS, Cellular, Carcasa Titanium 49mm, Indigo Alpine Loop - Small

Imagini APPLE MRER3WB/A - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii APPLE MRER3WB/A

(0,00/ Recenzii)
Categorie: Smartwatch
Brand: APPLE
Cod Produs:MRER3WB/A
Alte versiuni Culoare curea/bratara:

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru APPLE MRER3WB/A

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă APPLE MRER3WB/A


Descriere MRER3WB/A

Apple Watch Ultra 2, GPS, Cellular, Carcasa Titanium 49mm, Indigo Alpine Loop - Small este un ceas de lux, cu design modern si elegant, ce se adreseaza barbatilor si femeilor care se concentreaza pe performanta si stil. Carcasa sa din titan de 49 mm si curea Indigo Alpine Loop ofera un look sofisticat, in timp ce tehnologia avansata ii ofera capacitati incredibile. Acesta include conectivitate GPS si Cellular, ce va ofera posibilitatea de a va conecta cu lumea de oriunde, oricand, fara a fi nevoie sa va conectati la un dispozitiv. In plus, ceasul are un ecran Retina de alta generatie, ce face ca experienta de vizualizare sa fie placuta si usor de navigat. Cu tehnologia Ultra 2, Apple Watch ofera o monitorizare 24/7 a activitatilor zilnice, fiind un partner ideal pentru fitness si sanatate. Acest ceas de lux

3cheaps - compară prețuri pentru Apple Watch Ultra 2, GPS, Cellular, Carcasa Titanium 49mm, Indigo Alpine Loop - Small (MRER3WB/A)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii MRER3WB/A

Recenzii MRER3WB/A

(0,00/ Recenzii)

Apple Watch Ultra 2, GPS, Cellular, Carcasa Titanium 49mm, Indigo Alpine Loop - Small a obtinut nota 0,00 din media celor recenzii preluate de pe 0 canal(e)

Canale de recenzii:

Istoric de preț

Produse asemănătoare