Cashback dezactivat Conectare

Ceas perete, produs DekoStore, pentru bucatarie, cu mecanism silentios, Felii de lime/lamai verzi, diametru 30 cm, rama neagra din plastic

Imagini DEKOSTORE CP189 - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii DEKOSTORE CP189

(0,00/ Recenzii)
Categorie: Ceasuri decorative
Brand: DEKOSTORE
Cod Produs:CP189

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru DEKOSTORE CP189

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif🧐 Vezi preț..
Legenda ( )

Descriere completă DEKOSTORE CP189


Descriere CP189

Ceasul de perete DekoStore este un produs modern si elegant, perfect pentru bucataria ta. Acesta are o forma rotunda, fiind decorat cu un design de felii de lime/lamai verzi si rama neagra din plastic. Cu un diametru de 30 cm, ceasul are o inaltime de 4 cm, iar grosimea sa este de 4 cm. Mecanismul silentios are un display analogic si este alimentat cu o baterie AA 1.5V. Cadranul ceasului este fara cifre, ceea ce ofera un plus de eleganta. Sistemul de prindere este unul de agatare, iar circumferinta acestuia este de 30 cm. Produsul este realizat din plastic si sticla, fiind usor de curatat si de intretinut. In plus, include si o baterie.

3cheaps - compară prețuri pentru Ceas perete, produs DekoStore, pentru bucatarie, cu mecanism silentios, Felii de lime/lamai verzi, diametru 30 cm, rama neagra din plastic (CP189)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii CP189

Recenzii CP189

(0,00/ Recenzii)

Ceas perete, produs DekoStore, pentru bucatarie, cu mecanism silentios, Felii de lime/lamai verzi, diametru 30 cm, rama neagra din plastic a obtinut nota 0,00 din media celor recenzii preluate de pe 0 canal(e)

Canale de recenzii:

Istoric de preț

Produse asemănătoare