Cashback dezactivat Conectare

Ceas SmartWatch si Bratara Fitness 2 in 1 SmartVIBE™ GPS, Notificari Apeluri/Retele Sociale, GPS Integrat, Full Touchscreen, Monitorizare Ritm Cardiac 24/7, Monitorizare Vreme, Music Control, Moduri Multi-Sport, Soft Pink

Imagini SMARTVIBE SMART KINDER VIBE SMARTVIBEGPSPINK - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii SMARTVIBE SMART KINDER VIBE SMARTVIBEGPSPINK

(5,00/234 Recenzii)
Categorie: Smartwatch
Brand: SMARTVIBE SMART KINDER VIBE
Cod Produs:SMARTVIBEGPSPINK

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru SMARTVIBE SMART KINDER VIBE SMARTVIBEGPSPINK

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă SMARTVIBE SMART KINDER VIBE SMARTVIBEGPSPINK


Descriere SMARTVIBEGPSPINK

Ceasul SmartWatch si Bratara Fitness 2 in 1 SmartVIBE™ GPS, Notificari Apeluri/Retele Sociale, GPS Integrat, Full Touchscreen, Monitorizare Ritm Cardiac 24/7, Monitorizare Vreme, Music Control, Moduri Multi-Sport, Soft Pink este un produs perfect pentru cei care vor sa urmeze un stil de viata activ. Acest ceas multifunctional este dotat cu un display digital, 1.33 inch TFT cu touchscreen si GPS integrat, precum si senzori giroscopici si optici de ritm cardiac. Are un sistem de inchidere cu catarama si este rezistent la apa pana la 5 ATM. Acest ceas este compatibil cu orice model si brand si are o autonomie de 240 de ore. Ceasul SmartWatch si Bratara Fitness 2 in 1 SmartVIBE™ GPS, Notificari Apeluri/Retele Sociale, GPS Integrat, Full Touchscreen, Monitorizare Ritm Cardiac 24/7, Monitorizare Vreme, Music Control, Mod

3cheaps - compară prețuri pentru Ceas SmartWatch si Bratara Fitness 2 in 1 SmartVIBE™ GPS, Notificari Apeluri/Retele Sociale, GPS Integrat, Full Touchscreen, Monitorizare Ritm Cardiac 24/7, Monitorizare Vreme, Music Control, Moduri Multi-Sport, Soft Pink (SMARTVIBEGPSPINK)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii SMARTVIBEGPSPINK

Recenzii SMARTVIBEGPSPINK

(5,00/234 Recenzii)

Ceas SmartWatch si Bratara Fitness 2 in 1 SmartVIBE™ GPS, Notificari Apeluri/Retele Sociale, GPS Integrat, Full Touchscreen, Monitorizare Ritm Cardiac 24/7, Monitorizare Vreme, Music Control, Moduri Multi-Sport, Soft Pink a obtinut nota 5,00 din media celor 234 recenzii preluate de pe 1 canal(e)

Canale de recenzii:

emag - nota 5 din 234 recenzii.

Istoric de preț

Produse asemănătoare