Cashback dezactivat Conectare

Protectie incaltaminte la ploaie, noroi, zapada - Mystyle iWalk Pro reutilizabila cu rezistenta la apa, praf si uzura - Marime M (35-41)

Imagini MYSTYLE MYPROIWALK - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii MYSTYLE MYPROIWALK

(5,00/1 Recenzii)
Categorie: Accesorii incaltaminte sportiva
Brand: MYSTYLE
Cod Produs:MYPROIWALK
Alte versiuni Marime:

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru MYSTYLE MYPROIWALK

   1/2 loading gif
cel.ro favicon  cel.ro
loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă MYSTYLE MYPROIWALK


Descriere MYPROIWALK

Mystyle iWalk Pro reutilizabila cu rezistenta la apa, praf si uzura este un produs ideal pentru drumetii, care ofera protectie incaltamintei impotriva noroiului, ploii, zapezii si uzurii. Acest produs este realizat din silicon si cauciuc de inalta calitate, fiind antialunecare si impermeabil. Husa are o latime de 10 cm si o lungime de 24.5 cm, fiind disponibila in marimea M (35-41). Cu protectia Mystyle iWalk Pro reutilizabila, poti face fata oricaror conditii meteo, bucurandu-te de drumetii in siguranta. Acest produs este de culoare galbena si este produs de brandul myStyle.

3cheaps - compară prețuri pentru Protectie incaltaminte la ploaie, noroi, zapada - Mystyle iWalk Pro reutilizabila cu rezistenta la apa, praf si uzura - Marime M (35-41) (MYPROIWALK)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii MYPROIWALK

Recenzii MYPROIWALK

(5,00/1 Recenzii)

Protectie incaltaminte la ploaie, noroi, zapada - Mystyle iWalk Pro reutilizabila cu rezistenta la apa, praf si uzura - Marime M (35-41) a obtinut nota 5,00 din media celor 1 recenzii preluate de pe 1 canal(e)

Canale de recenzii:

emag - nota 5 din 1 recenzii.

Istoric de preț

Produse asemănătoare