Cashback dezactivat Conectare

Smartwach T500+, M2wear App, Monitorizare cardiaca , Nivel oxigen din sange , Alerta sedentarism , Bluetooth, negru

Imagini NAIMEED DT500+NEGRU - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii NAIMEED DT500+NEGRU

(0,00/ Recenzii)
Categorie: Smartwatch
Brand: NAIMEED
Cod Produs:DT500+NEGRU
Alte versiuni Culoare carcasa:

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru NAIMEED DT500+NEGRU

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă NAIMEED DT500+NEGRU


Descriere DT500+NEGRU

Smartwatchul T500+ de la Naimeed este un ceas multifunctional inteligent, cu un design modern si sportiv, ce ofera monitorizarea cardiaca, nivelului de oxigen din sange, alerta pentru sedentarism, Bluetooth si alte functii. Carcasa sa din aliaj de zinc este rezistenta si ofera protectie. Bratara este din silicon, de 22 mm latime si 19 cm lungime, fiind usoara si flexibila, ceea ce ofera un plus de confort in utilizare. Afisajul LCD capacitiv cu touchscreen are o dimensiune de 1.54 inch si are un design dreptunghiular. Acesta ofera vibratii, monitorizarea distantei parcurse, tensiunii arteriale si monitorizarea somnului. Smartwatch-ul are un procesor single core si o frecventa de 260 MHz, iar bateria Li-Polymer are o capacitate de 230 mAh si o autonomie de 160h. Senzorii 3-axis accelerometer

3cheaps - compară prețuri pentru Smartwach T500+, M2wear App, Monitorizare cardiaca , Nivel oxigen din sange , Alerta sedentarism , Bluetooth, negru (DT500+NEGRU)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii DT500+NEGRU

Recenzii DT500+NEGRU

(0,00/ Recenzii)

Smartwach T500+, M2wear App, Monitorizare cardiaca , Nivel oxigen din sange , Alerta sedentarism , Bluetooth, negru a obtinut nota 0,00 din media celor recenzii preluate de pe 0 canal(e)

Canale de recenzii:

Istoric de preț

Produse asemănătoare