Cashback dezactivat Conectare

Apple Watch SE 2 (2022), GPS, Cellular, Carcasa Midnight Aluminium 40mm, Midnight Sport Band

Imagini APPLE MNPL3WB/A - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii APPLE MNPL3WB/A

(0,00/ Recenzii)
Categorie: Smartwatch
Brand: APPLE
Cod Produs:MNPL3WB/A
Alte versiuni Dimensiune display:
Alte versiuni Culoare carcasa:

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru APPLE MNPL3WB/A

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă APPLE MNPL3WB/A


Descriere MNPL3WB/A

Apple Watch SE 2 (2022) este un ceas inteligent de ultima generatie, ce ofera multiple facilitati si functii. Acest model include GPS si conectivitate celulara, permitandu-ti sa ramai conectat oricand si oriunde. Carcasa de aluminiu Midnight ofera un look modern si elegant, ce imbina designul inovator cu functionalitatea. Cu un design cu linii distinctive, ceasul se va potrivi cu orice tinuta. Banda de sport Midnight ofera un confort maxim, pentru a te putea bucura de experienta ceasului o zi intreaga. Apple Watch SE 2 (2022) este ceasul ideal atat pentru activitatile de zi cu zi, cat si pentru cele sportive.

3cheaps - compară prețuri pentru Apple Watch SE 2 (2022), GPS, Cellular, Carcasa Midnight Aluminium 40mm, Midnight Sport Band (MNPL3WB/A)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii MNPL3WB/A

Recenzii MNPL3WB/A

(0,00/ Recenzii)

Apple Watch SE 2 (2022), GPS, Cellular, Carcasa Midnight Aluminium 40mm, Midnight Sport Band a obtinut nota 0,00 din media celor recenzii preluate de pe 0 canal(e)

Canale de recenzii:

Istoric de preț

Produse asemănătoare