Cashback dezactivat Conectare

Pop-up Portcard din aluminiu cu protectie RFID, 5-7 carduri, Koruma, KUK-65BL, Negru

Imagini KORUMA® KUK-65BL - Compara Preturi | 3CHEAPS

Detalii KORUMA® KUK-65BL

(0,00/ Recenzii)
Categorie: Portofele barbati
Brand: KORUMA®
Cod Produs:KUK-65BL
Alte versiuni Culoare:

Compară prețurile

Oferte disponibile pentru KORUMA® KUK-65BL

   1/1 loading gif
emag.ro favicon  emag.ro
loading gif
Legenda ( )

Descriere completă KORUMA® KUK-65BL


Descriere KUK-65BL

Koruma® KUK-65BL Pop-up Portcard din aluminiu cu protectie RFID, 5-7 carduri, Negru este o alegere perfecta pentru cei care doresc sa protejeze datele personale de frauda si frauda electronica. Acest portcard din aluminiu de inalta calitate este prevazut cu o protectie RFID avansata care il face perfect pentru a pastra carduri electronice, precum cardurile de credit sau cardurile de debit. Portcardul dispune de 3 buzunare, unul destinat cardurilor electronice si doua buzunare laterale, care permit pastrarea altor carduri electronice si a banilor in siguranta. Designul sau modern cu logo imprimat si sistemul de inchidere fara inchidere ii ofera un aspect elegant si chic. Acest portcard din aluminiu negru este ambalat intr-o cutie eleganta si poate fi oferit cadou celor dragi.

3cheaps - compară prețuri pentru Pop-up Portcard din aluminiu cu protectie RFID, 5-7 carduri, Koruma, KUK-65BL, Negru (KUK-65BL)

Informațiile despre caracteristicile tehnice, setul de livrare, țara de fabricație și aspectul produselor este doar pentru referință și se bazează pe cele mai recente informații disponibile la momentul publicării.

Specificatii KUK-65BL

Recenzii KUK-65BL

(0,00/ Recenzii)

Pop-up Portcard din aluminiu cu protectie RFID, 5-7 carduri, Koruma, KUK-65BL, Negru a obtinut nota 0,00 din media celor recenzii preluate de pe 0 canal(e)

Canale de recenzii:

Istoric de preț

Produse asemănătoare